Q10 - Innovatiivista ihonhoitoa ryppyjen vähentämiseksi

NIVEA Q10

Tutustu NIVEA Q10 -tuotevalikoimaan, joka hyödyntää tehokasta antioksidantti-koentsyymi Q10:tä nuorentaen ja elvyttäen ihoasi päivittäin. Koko NIVEA Q10 -tuotevalikoima on erityisesti suunniteltu tukemaan ihon luonnollista Q10-tuotantoa, suojaamaan soluja vaurioilta ja hidastamaan ikääntymisprosessia. Tutustu Q10 -tuotevalikoimaan tänään vähentääksesi juonteiden ja ryppyjen ilmestymistä.

NIVEA Q10 -tuotevalikoima on rikastettu koentsyymi Q10:lla

Mikä on koentsyymi Q10? Coq10 esiintyy kaikissa kehon soluissa ja se on välttämätöntä energiantuotannolle, voimaannuttaen ihon luonnollisia toimintoja, kuten uudistumista ja korjaantumista. Ikääntyessämme Q10-vitamiinin tuotantomme vähenee ja ihomme tulee alttiimmaksi stressille, vaurioille, juonteille ja rypyille. Käyttämällä Q10-koentsyymiä sisältäviä ihonhoitotuotteita voit antaa ihollesi antioksidantteja solujen uusiutumisen varmistamiseksi, ja voit näin säilyttää ihosi nuorekkuuden ja ikääntyä kauniisti.

 

Torju juonteita ja ryppyjä Q10:llä

Meillä on laaja kokoelma Q10-tuotteita seerumeista Q10-moisturizer juonteiden ja ryppyjen vähentämiseksi! Lisää Q10 Anti-wrinkle -yövoide ihonhoitorutiiniisi varmistaaksesi, että ihosi saa öisin tarvitsemaansa tukea ihosolujen uusiutumiseen. NIVEA tarjoaa myös Q10-paketin, jos haluat päivittää koko ihonhoitorutiinisi sisältämään tätä innovatiivista antioksidanttia.

 

Tue ihosi puolustusrakennetta

Hoida ihoasi Q10-moisturizer, jonka on todettu torjuvan vapaita radikaaleja solujen sisä- ja ulkopuolella. Antioksidantti muodostaa suojanUV-säteilyn ja ympäristömyrkkyjen, kuten ilmansaasteiden, aiheuttamia vaurioita vastaan.

 

NIVEA Q10 Energy -tuotesarja yhdistää Q10:n ja C-vitamiinin

Tuplaa vitamiininsaantisi Energy-ihonhoitosarjallamme, joka valjastaa C-vitamiinin ja koentsyymi-Q10:n tehon. Antioksidanttien sekoitus piristää väsynyttä ihoa: C-vitamiini taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja koentsyymi-Q10ehkäisee ja vähentää ryppyjä - säilyttäen ihosi nuorekkuuden. Energy-tuotesarja sisältää Q10-päivävoiteita, -yövoiteita, -silmänhoitotuotteita sekä -kasvonaamioita, jotka hidastavat ikääntymisprosessia ja antavat iholle terveen hehkun. 

 

NIVEA Power -tuotesarja parantaa kollageenin tuotantoa

Tunne olosi voimakkaaksi NIVEA Power -ihonhoitovalikoimalla, johon on lisätty soluaktiivista Q10:tä sekä kreatiinia luonnollisen kollageenituotannon stimuloimiseksi. Tuotevalikoiman ansiosta iho tuntuu kiinteämmältä 14 päivässä juonteiden ja ryppyjen vähentyessä näkyvästi.