LÖYDÄ IHOLLESI SOPIVA SEERUMI

Seerumi on yleensä kevyt tuote, jota käytetään paikallisesti ja joka sisältää korkean määrän tiivistettyjä aktiivisia ainesosia antaen ihollesi boostia. Seerumit imeytyvät nopeasti ja paras hetki niiden käytölle on puhdistuksen jälkeen, juuri ennen kosteusvoidetta.

Etsitkö kasvoseerumia vaalentamaan tummia läiskiä ja kirkastamaan hipiääsi? Kokeile Cellular Luminous630 Anti-Dark Spot Serum -tuotettamme. Tai jos etsit jotakin kosteuttava seerumi silottamaan ihoasi, vilkaise Hyaluronihappoa sisältäviä NIVEA-kasvoseerumeita.Muita avainainesosia NIVEAn kasvoseerumeissa ovat Bakuchiol, Q10 ja E-vitamiini.

 

Tutustu NIVEA-kasvoseerumeiden tuotevalikoimaan alempana löytääksesi ihotyyppiisi ja tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen.

Kasvoseerumit ovat tuote, jotka ehdottomasti haluat osaksi ihonhoitorutiiniasi. NIVEA-seerumivalikoima kattaa kaikkien ihotyyppien ja huolenaiheiden tarpeet. Etsitpä sitten kasvoseerumia kuivalle iholle tai hyaluronihapposeerumia, NIVEA tarjoaa ratkaisun.

 

Anti-aging-seerumit

Jos haluat hieman apua ryppyjen ilmestymisen tai roikkuvan ihon ehkäisemiseksi, erityisesti kehitelty anti-aging-seerumi voi olla täydellinen valinta. Q10 Power Ultra Recovery Night Serum sisältää ihon oman Q10:n kanssa identtistä Q10:tä ja antaa hipiälle hehkua, sekä maksimoi yön aikana tapahtuvan uusiutumisen.

Ikääntyessämme kollageenituotanto laskee. Kollageenikasvoseerumin käyttö voi tukea ihon kollageenituotantoa antaen iholle täyteläisyyttä ja nuorekasta hehkua. Bakuchiol-seerumi on toinen loistava anti-aging-tuote. Bakuchiol on kasvipohjainen vaihtoehto retinolille ja aivan yhtä tehokasta auttaen stimuloimaan solujen uusiutumista hiusjuonteiden vähentämiseksi.

 

Seerumi tummille läiskille

NIVEA Cellular630 Luminous Anti Dark-Spot Serum vaalentaa tummia läiskiä ja pienentää niiden kokoa 4 viikossa tasapainottaen samalla ihon melaniinituotantoa ehkäisten uusien läiskien muodostumista.

 

C-vitamiiniseerumi kasvoille

C-vitamiinilla on useita hyötyjä ikääntymisprosessin hidastamisesta auringon aiheuttamien vaurioiden korjaamiseen sekä tummien läiskien, ryppyjen ja jopa aknen poistoon. C-vitamiiniseerumi kasvoille tarjoaa iholle ainesosiaan tiiviin tehokkaassa muodossa hyödyntäen sen kaikki edut.

 

Kasvoseerumi kuivalle iholle

Kuiva iho voi todellakin hyötyä seerumista. Erityisesti hyaluronihapposeerumi syväkosteuttaa ihoa, ja hyaluronihappoa muodostuu kehossa myös luontaisesti. NIVEA Cellular Expert Filler Hyaluronic Serum tarjoaa välitöntä ja syvälle ulottuvaa kosteutusta silottaen samalla ihon pintaa ja antaen kimmoisuutta.

 

Seerumi sekaiholle 

Jos sinulla on sekaiho tai rasvainen iho, haluat seerumin, joka kosteuttaa ihoa jättämättä sitä rasvaiseksi tai öljyiseksi. Yleinen virhe on olettaa, että seka-/rasvainen iho ei kaipaa tätä vaihetta. On kuitenkin äärimmäisen tärkeää kosteuttaa rasvaisuuteen taipuvaa ihoa, sillä muuten iho tuottaa ylimääräistä talia kompensoidakseen.