Suodatin
Lajittele
Lajittele

IHONHOITOTUOTTEITA, JOTKA OVAT LUONNOSTA PERÄISIN

Oletko ajatellut vaihtaa luonnonmukaisempaan ihonhoitorutiiniin ja käyttää enemmän luonnonkosmetiikkaa? Ymmärrämme - siksi olemme luoneet uuden tuotesarjan, mikä sisältää luonnosta peräisin olevia ainesosia. Olemme tehneet tämän läpinäkyvyys ja luonnollisuus mielessämme. Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että kaikki ihonhoitotuotteet Naturally Good -tuotesarjassamme koostuvat 98-99% luonnosta peräisin olevista ainesosista. Käyttämällä parhaita luonnosta löytyviä ainesosia olemme kehittäneet lempeästi ihoa kohtelevia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka tuovat esiin luonnollisen kauneuden.

Miksi ihmiset vaihtavat luonnollisempaan kosmetiikkaan?

Kaikilla on omat syynsä tekemiinsä kosmetiikkavalintoihin. Jotkut haluavat vaihtaa luomukosmetiikkaan eettisistä syistä, toiset haluavat välttää vahvoja kemikaaleja ja jotkut uskovat luontoäidin voimaan. On syy mikä tahansa, tai mitä ikinä ihosi tarvitsee, meiltä löytyvät keinot siihen, miten ihoasi voi hoitaa ja sen hehkua korostaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Parhaat luonnonkosmetiikka-ainesosat

Kaikki luonnosta peräisin olevat ainesosat, joita ihonhoitotuotteissamme käytetään, on valittu huolellisesti niiden hyödyllisten ominaisuuksiensa vuoksi. Tässä muutamia luonnonmukaisia ainesosia Naturally Good -tuotesarjassamme:

Luonnonmukainen arganöljy

Arganöljy on ravitseva ainesosa luonnosta peräisin olevissa ihonhoitotuotteissamme. Se sisältää paljon E-vitamiinia, fenoleita, karoteenia ja rasvahappoja, joista kaikista on hyötyä iholle. Luomuviljellyn arganöljyn ihollemme antamiin hyötyihin kuuluvat: ihon parantunut elastisuus, kosteutus, ihon uudistumisen tehostuminen, rasvoittuvan ihon tasapainottaminen, epäpuhtauksien vähentäminen ja ryppyjen ehkäisy. Sen uudistavien ominaisuuksien vuoksi luonnonmukaista arganöljyä löytyy Naturally Good Regenerating Night Cream -yövoiteestamme.

Luonnonmukainen kamomilla

Naturally Good Day Cream for Sensitive Skin -päivävoiteemme herkälle iholle sisältää luomuviljeltyä kamomillaa, jonka ominaisuudet tekevät voiteesta ihoa rauhoittavan ja tulehduksia lievittävän. Luonnonmukaisesta kamomillasta on ekokosmetiikka -aineena seuraavia hyötyjä: taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan, auttaa vähentämään epätasaista ihonsävyä, lievittää tulehduksia ja syväkosteuttaa. Sillä on myös lieviä parantavia ominaisuuksia.

Luonnonmukainen Aloe Vera

Aloe Veraa on käytetty luonnollisena ainesosana kosmetiikassa tuhansien vuosien ajan. Se toimii erityisen hyvin ihon rauhoittamiseen ja kosteuttamiseen, taistelussa bakteereja vastaan sekä hidastamaan ikääntymisen merkkien näkymistä iholla. Luonnonmukaista Aloe Veraa löytyy Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoiteestamme, se antaa virkistävän ja kosteutetun tunteen.

Luonnonmukainen Vihreä Tee

Vihreä tee on paras luonnonkosmetiikka-aine johtuen sen antioksidanttisista ominaisuuksista. Luonnon kosmetiikka, joka sisältää luonnonmukaista vihreää teetä, hyödyttää ihoa seuraavilla tavoilla: vähentää epäpuhtauksia, kirkastaa ihoa, vähentää kasvojen punoitusta ja ärsytystä, taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja tukee iho uudistumista ja korjaantumista. Luomuviljeltyä vihreää teetä löytyy molemmista Naturally Good -kasvopuhdistustuotteistamme.

Sopiiko luonnonkosmetiikka ihollemme paremmin, kuin kosmetiikka, joka ei ole luontoperäistä?

Puhuttaessa parhaista kosmetiikkatuotteista vastaus ei ole koskaan ilmiselvä. Ihmisten ihot ovat ainutlaatuisia ja niillä on yksilöllisiä tarpeita. Näin ollen tuote, joka on paras jollekin henkilölle, ei välttämättä ole paras toiselle.

Luonnonkosmetiikka on yleensä hellävaraisempaa iholle, sillä ne eivät yleensä sisällä yhtä paljon voimakkaita kemikaaleja, niitä voidaan tuottaa luonnollisesti ja ne sisältävät yleensä enemmän aktiivisia ainesosia. Siltikin, vastaus siihen, sopiiko luonnonkosmetiikka ihollesi paremmin, kuin muu kosmetiikka, riippuu ihosi henkilökohtaisista tarpeista.

Kannattaisiko sinun kokeilla uutta luonnollisia ainesosia sisältävää tuotesarjaamme, jotta näet toimivatko tuotteet paremmin kuin ne, mihin olet tottunut? Suosittelemme kokeilemaan uutta tuotetta ainakin kuukauden, jotta näet kuinka se sopii ihollesi. Mikäli iho alkaa ärtyä, lopeta käyttö aiemmin.