naturally-good-header-image

Naturally Good - luonnollista ihonhoitoa

Sisältää 99% luonnollisia ainesosia

NATURALLY GOOD


Elämä on usein hektistä ja kiireistä. Aina silloin tällöin kaipaamme kuitenkin tilaisuutta hidastaa tahtia, rauhoittua ja nauttia luonnollisesta yksinkertaisuudesta.

Uusi NIVEAn kasvojenhoito- ja -puhdistustuotesarja perustuu yli 100 vuoden ihoasiantuntijuuteen. Naturally Good -tuotesarja uudistaa ihoa, jättäen sen luonnollisen kauniiksi ja terveen näköiseksi. 
 


OLEMME 100 % AVOIMIA

Naturally Good -tuotesarja kehitettiin käyttäen niin paljon luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuin mahdollista. Haluamme myös olla täysin avoimia kaikista käyttämistämme ainesosista. 

Naturally Good -kasvojenhoitotuotteet sisältävät 99% luonnosta peräisin olevia ainesosia ja 1% muita ainesosia turvallisuuden ja parhaan mahdollisen koostumuksen varmistamiseksi.*
*luonnosta peräisin olevat aineet säilyttävät yli 50% alkuperäisestä rakenteestaan prosessoinnin jälkeen.

TAKIAISUUTE

Stimuloi ihon oman kollageenin tuotantoa ja vähentää näkyvästi pieniä juonteita ja ryppyjä kahdessa viikossa.*
*testattu in vitro

 

 

ALOE VERA

Aloe veraa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan ja jättää sen ainutlaatuisen raikkaan tuntuiseksi.

 

nainen-kamomilla-kuva

KAMOMILLA

Hajusteeton, kamomillaa sisältävä koostumus kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, rauhoittaa ärtynyttä ihoa ja vähentää näkyvästi punoitusta.

 

arganöljy-pisara-naisen-poski

ARGANÖLJY

Arganöljyä sisältävä koostumus auttaa ihoa uudistumaan yön aikana, aamulla iho tuntuu ihanan joustavalta.

 

nainen-jolla-vihreän-teen-lehtiä-poskilla

VIHREÄ TEE

Puhdistusemulsio syväpuhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtauksia. Kasvovesi viimeistelee ihon puhdistuksen ja jättää ihon raikkaaksi ja puhtaaksi.

 

NATURALLY GOOD

Haluamme olla avoimia - lue lisää koostumuksistamme.
tuote-koostumus-info

Kysymyksiä & vastauksia

Luis Carbajal, NIVEAn kasvojenpuhdistuksen Tutkimus & Kehitys -osastolta, vastaa tärkeimpiin kysymyksiin uudesta NIVEA Naturally Good -tuotesarjasta.
 
luis-carbajal-kuva

NIVEA lanseeraa uuden kasvojenhoitotuotesarjan, joka sisältää 99% luonnollista alkuperää olevia ainesosia. Mikä tekee näistä tuotteista erityisiä?

Naturally Good -tuotesarja kehitettiin käyttäen niin paljon luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuin mahdollista. Haluamme myös olla 100% avoimia tuotteiden ainesosista. 

Oletteko huomanneet kysyntää luonnollisia aineita sisältävälle tuotesarjalle?

Viime kuukaudet ovat osoittaneet, että kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia tuotteidemme yksityiskohdista, ja myös sen, että he haluavat luonnollisempia tuotteita. Kuluttajat haluavat tietää, mitä tuotteidemme koostumuksissa on ja mitä niissä ei ole, lisäksi he haluavat tietää jokaisen ainesosan tehtävän tuotteessa. Uudella tuotesarjallamme Naturally Goodilla yritämme antaa kuluttajille kaikki nämä tiedot ja myös auttaa heitä ymmärtämään niitä. Olemme vielä matkan alussa, mutta haluamme muiden tuotteidemme seuraavan tätä linjaa.  

Voitko selittää, miksi 1% koostumuksesta on ei-luonnollinen?

1% takaa koostumuksen turvallisuuden, säilyvyyden ja toimivuuden, tämä on erittääin tärkeää, jotta tuotteet ovat 100% ihoystävällisiä ja turvallisia.

Mitä eroa on aineilla, jotka ovat luonnollista alkuperää ja niillä, jotka eivät ole? 

Luonnollista alkuperää olevat aineet ovat peräisin luonnosta ja säilyttävät yli puolet molekyylirakenteestaan tai luonnollisesta tilastaan prosessoinnin jälkeen - tämä sisältää veden. Tämä määritelmä noudattaa tiukkoja, Beiersdorfin sisäisiä standardejamme.  

 


Lue lisää tuotesarjasta

VEGAANINEN KOOSTUMUS

NATURALLY GOOD -tuotteet eivät sisällä eläinperäisiä ainesosia.

luonnollisuus-ikoni

LUONNOLLISUUS

Naturally Good -tuotesarja kehitettiin käyttäen niin paljon luonnollista alkuperää olevia ainesosia kuin mahdollista.

maapallo-ikoni

KESTÄVÄ KEHITYS

Sekä meidän PET-purkkimme että PP:stä valmistetut pullomme ovat kierrätettäviä. Tämä edistää tavoitettamme käyttää vain kierrätettäviä, uudelleenkäytettäviä tai kompostoitavia pakkauksia vuoteen 2025 mennessä. Kaikki pahvipakkausmateriaalimme ovat kestävästi hoidetuista metsistä. 

 

tutkimus-ikoni

TUOTTEIDEN FILOSOFIA

Naturally Good -tuotesarjallamme tavoitteenamme on kertoa sinulle tarkalleen, mitä laitat ihollesi ja auttaa sinua löytämään tasapaino arjessasi yksinkertaisella ja luonnollisella ihonhoitorutiinilla.