Naisen näytetään harrastavan monia eri aktiviteetteja ja poistavan meikin NIVEA Micellar Water -misellivedellä.

UUSI NIVEA MICELLAR WATER - POISTAA MEIKIN ILMAN HANKAUSTA

NIVEA Micellar Water -miselliveden UUSI koostumus sisältää​ Amino Acid Complex -aminohappoyhdisteen, joka poistaa tehokkaasti meikin, lian, hien... ei tarvetta hankaukselle, eikä ärsytä ihoa! Erityisen tehokkaaseen, mutta hellävaraiseen kasvojenpuhdistukseen. Jotta voit kokeilla kaikkea - uudestaan ja uudestaan ja uudestaan!

HELLÄVARAISEMPI PUHDISTUS AMINOHAPPOYHDISTEELLÄ

Misellien todistettu teho yhdistää nyt voimansa hellävaraisten aminohappojen kanssa. Uusi koostumuksemme poistaa kaikki meikin, lian ja epäpuhtaudet muutamalla kevyellä pyyhkäisyllä - hankausta ei siis tarvita. Katso itse, kuinka NIVEA Micellar Water -miselliveden UUSI koostumus poistaa kaiken meikin ilman hankausta.

EI TARVETTA HANKAUKSELLE - NIVEA MICELLER WATER -MISELLIVESIEN UUSI SUKUPOLVI

UUSI NIVEA Micellar Water -misellivesi sopii kaikkiin ihon tarpeisiin! Uusi aminohappoyhdisteen sisältävä koos-tumuksemme puhdistaa ihon niin tehokkaasti, ettei sinun tarvitse hangata sitä. Misellivesi vetää meikkihiukkaset hellävaraisesti pois iholta, jolloin ihosi pääsee jälleen hengittämään. Valitse vain ihotyypillesi sopiva tuote, pyyhi kasvot, suljetut silmät ja huulet kostutetulla vanulapulla ja olet valmis!

RAUHOITTAVA KOOSTUMUS

Ärtyykö ihosi helposti? Ei hätää, sillä NIVEA Micellar Water -miselliveden uusi koostumus on nyt rikastettu hellävaraisella aminohappoyhdisteellä. Poistaa meikin tehokkaammin kuin koskaan ja jättää ihon kosteutetuksi ja rauhoitetuksi.

NIVEA Micellar Water Sensitive Skin -pullo violetilla kuplakuvioisella taustalla.
A bottle of NIVEA Micellar Water for Combination Skin lays on a green bubble textured background.

KOKEILE KAIKKEA

Nauti elämästä täysillä ja tule hikiseksi, mutaiseksi tai u-peasti kimaltelevaksi. Ja kun olet valmis, pyyhi vain hellävaraisesti kaikki lika ja meikki pois - ei tarvetta hankaukselle!

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

MITÄ ON AMINOHAPPO?

Aminohapot ovat ihon luonnollinen ainesosa, ja ne tukevat ihon uudistumista ja ylläpitävät ihon terveyttä. Ne vahvistavat ihon rakennetta, kosteustasapainoa ja korjausprosesseja. Siksi olemme sisällyttäneet aminohappoja NIVEA Micellar Water -misellivesiimme, jotta ne jättävät ihosi täydellisesti kosteutetuksi ja lukitsevat kosteuden ihoosi antaen sille hoitavan vaikutuksen.

MITÄ ON MISELLIVESI?

Misellivesi on all-in-one-meikinpoistoaine, joka käyttää puhdistukseen misellejä (mietoja tensidejä). Misellit ryhmittyvät yhteen ja toimivat sitten magneetin tavoin, eli vetävät likaa ja öljyä puoleensa ja poistavat ne iholta. Kun käytät misellivettä vanulapun kanssa, miselleihin tarttunut lika ja öljy tarttuvat vanulappuun, jolloin iho jää puhtaaksi ja raikkaaksi.

MIKSI MISELLIVETTÄ PITÄISI KÄYTTÄÄ?

Misellivesi on hellävaraisempi vaihtoehto kuin monet muut kasvojenpuhdistustuotteet. Siksi misellivesi sopii kaikille ihotyypeille, erityi-sesti herkälle ja kuivalle iholle. Useimmat misellivedet sisältävät myös ainesosia, joilla on erityisominaisuuksia ja ne esimerkiksi antavat iholle lisäkosteutusta tai rauhoittavat sitä.

MITEN KÄYTTÄÄ MISELLIVETTÄ?

Aloita aina pesemällä kädet ennen kasvojen puhdistusta, jotta iholle ei tule ylimääräistä likaa. Kostuta vanulappu misellivedellä ja anna sen imeytyä nopeasti. Kun vanulappu on täysin kostea, pyyhi kasvosi sillä hellävaraisesti. Poistaaksesi silmämeikin, pidä vanua kevyesti painettuna silmän päällä muutaman sekunnin ajan, jotta misellit liuottavat meikin. Toista tarvittaessa.

Uudelleenkäytettävät vanulaput ovat hyvä valinta!

KASVOVESI VAI MISELLIVESI?

Misellivesi voi toimia kasvojen puhdistusaineena, meikinpoistoaineena, kasvovetenä ja kosteusvoiteena, kaikki yhdessä tuotteessa. Kasvovettä ei kuitenkaan voi käyttää kasvojen puhdistusaineena tai meikinpoistoon. Kasvovettä käytetään vain puhdistuksen jälkeen palauttamaan ihon pH-arvo ja valmistelemaan iho esimerkiksi seerumeille ja päivävoiteille.