NIVEAN NO.1 KOOSTUMUS HOITAA KAIKENLAISIA PIGMENTTILÄISKIÄ

NIVEA LUMINOUS630® -tuotesarjan lanseerauksen jälkeen olemme laajentaneet valikoimaamme uusilla kasvoseerumeilla, jotka on erityisesti kehitetty vähentämään erilaisia pigmenttiläiskiä ja hoitamaan ihon eri tarpeita. Nämä seerumit ovat todellinen must-have - jo yli miljoona naista on vakuuttunut NIVEA LUMINOUS630® tehokkuudesta pigmenttiläiskiä vastaan.

TUTUSTU NIVEA LUMINOUS630® ANTI DARK-SPOT -SARJAN SEERUMEIHIN IHON ERI TARPEISIIN

TIEDE LUMINOUS630:N TAKANA — NIVEAN NO.1 AINESOSA PIGMENTTILÄISKIEN HOITOON

Kymmenen vuoden huolellisen tutkimuksen ja 50 000 testatun molekyylin jälkeen löysimme keinon mullistaa pigmenttiläiskien hoito patentoidulla ainesosallamme, LUMINOUS630®llä. Kun LUMINOUS630®-ainesosaa testattiin sitä entsyymiä vastaan, joka syntetisoi melaniinia ihossamme, se oli parhaiten toimiva molekyyli. LUMINOUS630® toimii solutasolla tasapainottaakseen melaniinituotantoa ja näin vähentää pigmenttiläiskiä.

Sen kaksivaikutteinen koostumus vaikuttaa olemassa olevaan pigmentaatioon vaalentaakseen tummia läiskiä ja pienentääkseen niiden kokoa sekä tasapainottaakseen uuden pigmentaation tuotantoa ja estääkseen läiskien uusiutumisen. Tuotesarjamme on osoittautunut tehokkaaksi vähentämään erityyppisiä pigmenttiläiskiä, kuten ikääntymisen aiheuttamia tummia läiskiä, aknen jälkeisiä pigmenttiläiskiä ja hormonaalisen epätasapainon aiheuttamia läiskiä. Ensimmäiset näkyvät tulokset saadaan jo 2 viikon käytön jälkeen.

VÄHENNÄ PIGMENTTILÄISKIÄ JA NAUTI TASAISESTA IHOSTA LUMINOUS630:N TEHOKKUUDEN AVULLA

Tiede LUMINOUS630®:n takana

PIGMENTTILÄISKIEN HOITO: ENNEN & JÄLKEEN

 
ALKUTILANNE
Patentoitu ainesosa LUMINOUS630® alkaa vaikuttaa ihossa solutasolla heti ensimmäisestä päivästä lähtien vähentäen pigmenttiläiskiä.
 
2 VIIKON JÄLKEEN
Ensimmäiset näkyvät tulokset pigmenttiläiskien vähentymisestä.
 
8 VIIKON JÄLKEEN
Läiskien näkyvyys on vähentynyt 50%.
 
12 VIIKON JÄLKEEN
Jopa 71% vähemmän näkyviä pigmenttiläiskiä.

ANNA TULOSTEN PUHUA PUOLESTAAN - LUMINOUS630® KAIKENLAISILLE PIGMENTTILÄISKILLE

Valitsimme tutkimukseen naisia, jotka kärsivät esimerkiksi hormonaalisista pigmenttiläiskistä, ikääntymisen aiheuttamista pigmenttiläiskistä tai aknen jälkeisistä tummista läiskistä, ja pyysimme heitä käyttämään seerumiamme 12 viikon ajan. He kävivät NIVEA-laboratoriossamme ennen hoidon aloittamista ja neljän viikon välein mittaamassa pigmenttiläiskien vähentymisen edistymistä, jonka pystyimme kuvaamaan teräväpiirtokameroilla. Tulokset puhuvat puolestaan: 12 viikon aikana on havaittavissa jatkuvaa parannusta, ja iho on entistä tasaisempi ja heleämpi.

TUTORIAALIVIDEOT

TUTORIAALIVIDEO ADVANCED TREATMENT -SEERUMIN JA ANTI-AGE & DARK-SPOT -SEERUMIN KÄYTÖSTÄ

  1. Levitä puhtaille kasvoille 1-2 pumppausta NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment tai Anti-Age & Spot Serum ennen päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. 
  2. Hiero seerumia hellävaraisesti koko kasvoille.  
  3. Käytä kahdesti päivässä. Aamulla yhdessä LUMINOUS 630®Anti Dark-Spot Day Fluid SPF50 -päivävoiteen kanssa ja illalla ennen LUMINOUS630® Anti Dark-Spot Night Cream -yövoidetta.

TUTORIAALIVIDEO POST-ACNE MARKS -SEERUMIN KÄYTÖSTÄ

  1. Levitä puhdistetuille kasvoille 1-2 pumppausta NIVEA LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum.
  2. Hiero seerumia hellävaraisesti koko kasvoille. 
  3. Käytä kahdesti päivässä. Aamulla ja illalla ennen muita ihonhoitorutiinejasi.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

TOIMIVATKO PIGMENTTILÄISKIÄ VÄHENTÄVÄT TUOTTEET OIKEASTI?

NIVEA Anti Dark-Spot -tuotesarja on osoittautunut tehokkaaksi pigmenttiläiskien vähentämisessä, ja ensimmäiset näkyvät tulokset ovat nähtävissä 2 viikon säännöllisen käytön jälkeen. LUMINOUS630®-ainesosamme toimii ihon kanssa solutasolla tasapainottaakseen melaniinin tuotantoa ja vähentääkseen erityyppisten tummien läiskien näkyvyyttä. NIVEA LUMINOUS 630®Anti Dark-Spot Advanced Treatment Serum -seerumimme on maailman ykköseksi noussut pigmenttiläiskiä hoitava seerumi, jonka tehon on todistanut yli miljoona naista maailmanlaajuisesti. 

ONKO PIGMENTTILÄISKIÄ HOITAVILLA TUOTTEILLA SIVUVAIKUTUKSIA?

NIVEA LUMINOUS630® Anti Dark-Spot -seerumit on kehitetty erityisesti vöhentämään ja ennaltaehkäisemään erityyppisiä pigmenttiläiskiä sekä samalla hoitamaan ihoa. LUMINOUS630® on osoittautunut tässä tehokkaaksi, sillä se vaikuttaa ihoon solutasolla tasapainottaen pigmenttiä. NIVEAn patentoimissa LUMINOUS630®-seerumeissa on myös kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia, jotka tasoittavat ihoa, eivätkä ne aiheuta sivuvaikutuksia, vaan tekevät ihosta vain sileämmän ja heleämmän.

KUINKA KAUAN KESTÄÄ, ETTÄ TUOTTEET TOIMIVAT?

Huomaat ensimmäiset näkyvät muutokset 2 viikossa käyttämällä NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum. Kahdeksan viikon kuluttua pigmenttiläiskien näkyvyys on vähentynyt 50 % ja 12 viikon kuluttua läiskien näkyvyys on vähentynyt 71 %.

 

OVATKO AKNEN JÄLKEISET JÄLJET JA TUMMAT LÄISKÄT PYSYVIÄ?

Aknen jälkeiset jäljet ja tummat läiskät eivät aina ole pysyviä, mutta niiden poistuminen voi kestää jopa muutaman vuoden, jos niitä ei hoideta. Voit nopeuttaa tätä prosessia hoitamalla tummia läiskiä käyttämällä  NIVEA LUMINOUS630® Post-acne Marks Serum tai NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum, jotka molemmat toimivat solutasolla ja vähentävät pigmenttiläiskiä. Läiskät voivat tummua auringolle altistumisen myötä, joten on suositeltavaa käyttää suojakerrointa päivittäin.