Tutustu NIVEAN Body Lotion -tuotevalikoimaan

Vartalovoiteen (tunnetaan myös kosteuttavana vartalovoiteena) levittäminen on ihana hoitorituaali, pieni pakomatka kiireisestä arjesta, sekä hemmottelua iholle. Jos räätälöit vartalovoiteen ihosi yksilöllisiin tarpeisiin, voit jopa parantaa päivittäistä ihonhoitorutiiniasi. Ja tässä piilee asiantuntevuutemme: erityislaatuisten koostumusten kehityksessä, jotka on valmistettu tehokkaimmista ja korkealaatuisimmista aktiivisista ainesosista haluamaasi lopputulosta varten.
 
 Löydä uskomattomat vartalovoiteemme alta.

Parhaan vartalovoiteen tulisi sisältää;

Hoitoa: ihotyypistäsi riippuen kosteuttavan vartalovoiteen tulisi tarjota riittävää kosteutusta ja hoitoa - ja mielellään useamman tunnin ajan.

Tärkeitä ominaisuuksia: Hyvä kosteuttava vartalovoide levittyy helposti, imeytyy nopeasti, eikä jätä tahmeaa tunnetta. Miellyttävä, suojaava kalvo on kuitenkin hyvä merkki, sillä se suojaa kosteuden menettämistä vastaan.

Rentouttava tuoksu: jos pidät kosteuttavan vartalovoiteesi haistelusta, on sen levittäminen entistä kivampaa. Parhaat vartalovoiteet löydät nautittavaksesi kaikenlaisissa, ainutlaatuisissa tuoksuissa.

 

Kuinka löydän iholleni sopivimman vartalovoiteen?

Ihotyypilläsi on suuri rooli, kun valitset vartalosi kaipaamaa hoitoa. Ymmärrys siitä, kuinka erilaisia ihotyyppejä hoidetaan on tärkeää, kun valitset itsellesi parhaiten sopivaa vartalovoidetta.

 

Vartalovoide kuivalle iholle

Kuiva iho johtuu kosteuden puutteesta verinahassa. Se voi johtua ulkoisista tekijöistä, kuten kylmästä säästä tai ihosairauksista, kuten ihottumasta tai psoriaasiksesta. Joka tapauksessa, kuiva iho voi tuntua todella epämiellyttävältä. Mutta ei hätää, me autamme löytämään parhaan vartalovoiteen kuivalle iholle.

Jos ihottuma, psoriaasis tai muu ihosairaus huolettaa, hakeudu ihotautilääkärin tai yleislääkärin vastaanotolle.

Kuivalle iholle suositellaan vartalovoiteita, jotka sisältävät syväkosteuttavaa seerumia - niitä ovat muun muassa E-vitamiini ja dekspantenoli, jotka syväkosteuttavat ihoasi.

 

Vartalovoide kypsälle, kuivalle iholle

Ikääntyessämme ihomme alkaa muuttumaan. Kyseessä on kaunis ja luonnollinen osa elämää, ja muuttuvan ihon oikeanlainen käsittely on tärkeää.

Mitä vanhemmaksi tulemme, sitä tehottomammin ihomme säilyttää kosteutta, mikä johtaa kuivaan ihoon. Parhaan vartalovoiteen löytäminen kypsälle, kuivalle iholle auttaa lievittämään kyseistä epämukavuutta. Vartalovoiteet, jotka sisältävät ravitsevia ainesosia, kuten arganöljyä, auttavat tehtävässä.

 

Vartalovoide herkälle iholle

Herkkä iho voi usein johtua kuivasta ihosta tai muusta ihoärsytyksestä. Herkkä iho määritellään ihoksi, jolla on madaltunut sietokyky ulkoisille tekijöille, kuten ihonhoitotuotteille. Vartalovoide herkälle iholle on paljon hellävaraisempaa ärsytyksen välttämiseksi.

Parhaat vartalovoiteet kuivalle iholle ovat sellaisia, jota sisältävät syväkosteuttavaa dekspantenolia sisältävää seerumia ihosi suojakerroksen vahvistamiseksi ja kosteuden säilyttämisen parantamiseksi. Herkkä iho on lisäksi paljon herkempi hajustetuille tuotteille, joten tuoksuvien vartalovoiteiden välttäminen on myös tärkeää.

 

Kiinteyttävä vartalovoide raskausarville

Raskausarvet ovat juovia, jotka ilmestyvät vartalolle ihon venymisen seurauksena. Niitä esiintyy usein raskauden ja murrosiän aikana, kun vartalossa tapahtuu muutoksia. Vaikka ne ovatkin luonnollisia ja täysin kivuttomia, jotkut ihmiset haluavat häivyttää niiden näkyvyyttä.

Raskausarvet näkyvät usein selvemmin silloin, kun iho on kuiva, joten säännöllinen kosteutus on tärkeää, jos niitä haluaa välttää. Parhaat vartalovoiteet raskausarville ovat sellaisia, jotka kosteuttavat ja kiinteyttävät ihoa.

 

Hajustetut vartalovoiteet

Kuten nimestä voitkin jo päätellä, hajustetut vartalovoiteet ovat hajusteita sisältäviä kosteuttavia vartalovoiteita. Tavallisimpia esimerkkejä hajustetuista vartalovoiteista ovat kukkaistuoksut, hedelmäiset tai metsäiset tuoksut. Hajustetut vartalovoiteet ovat loistavia hemmotellun tunteen viimeistelyyn, ja jättävät ihollesi ihanan tuoksun. Laaja valikoimamme kosteuttavia vartalovoiteita sisältää tuoksuja kuten kookos, ruusu, kaakaovoi, monoi ja monia muita.