Suodatin
Lajittele
Lajittele

Vartalovoide

Päivittäinen suihku tai kylpy samoin kuin kylmyys tai kuumuus voivat joskus hävittää kosteuden iholta. Tuloksena on kuiva iho. Kun näin käy, paras ratkaisu ihollesi on kosteuttava vartalovoide ja sen säännöllinen käyttö. Mutta minkälainen on hyvä vartalovoide ja sopiiko se juuri sinulle? Löydä tarpeisiisi sopiva vartalovoide, olipa se sitten kevyempi vartalovoide tai täyteläisempi vartalovoi.

Kuiva iho ja sen hoito

Monet kärsivät kuivasta ihosta talvikuukausina, ja joidenkin iho on taipuvainen kuivumaan tai he haluavat muuten vaan kosteuttaa ihoa hoitaakseen sitä parhaalla mahdollisella tavalla vuoden ympäri. Jotta iho ei pääsisi kuivumaan, levitä ravitsevaa vartalovoidetta joka päivä – mieluiten heti suihkun tai kylvyn jälkeen. Se voi viedä jonkin verran aikaa, mutta on sen arvoista ja ihosi kiittää sinua jälkeenpäin.

Ihoa voi hoitaa suihkussakin NIVEA Creme Care Shower -suihkusaippuan avulla, se kosteuttaa ihoa jo suihkun aikana. 

Kyynärpäiden, polvien ja säärien iho kuivuu erityisen helposti. Näillä alueilla ihossa on hyvin vähän talirauhasia ja ihonalaista kudosta. Siksi näitä alueita on erityisen tärkeää hoitaa, erityisesti talvella, kun talirauhaset erittävät vähemmän öljyä.


Minkälainen vartalovoide sopii parhaiten juuri sinulle?

Vartalovoide voi olla nimeltään body cream tai body lotion, tavallisesti sen mukaan, kuinka paljon koostumuksessa on vettä suhteessa öljyyn. Body cream sisältää paljon rasva-aineita, ja lotionissa on enemmän vettä, ja siksi lotion on kosteuttavampi vaihtoehto. Vartalon kosteusvoide on usein täyteläisempi, ja siksi se sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. Voiteen ainesosat imeytyvät syvälle ihoon ja kosteuttavat ihoa. Body lotionilla on ihoa viilentävä vaikutus. Se johtuu korkeasta vesipitoisuudesta: kun lotion on levitetty iholle, vesi haihtuu, ja ihoon jää viileä ja virkistävä tunne. Näin iho tuntuu raikkaalta ja hyvinvoivalta, erityisesti kesäkuukausina. 


Kosteuttava vaikutus tuo hyvän olon keholle ja mielelle

Kiinteyttävä vartalovoide ja sen tuoma päivittäinen kosteutus virkistää kehoa ja mieltä ja pitää ihon kauniina ja hoidettuna. Muista käyttää muutama minuutti ihon voitelemiseen silloin tällöin ja hemmottele itseäsi ja ihoasi hellällä hieronnalla.