ROLL-ON-DEODORANTTI JA STICK-DEODORANTTI

NIVEAn roll-on- ja stick-deodorantit tarjoavat tehokasta ja pitkäkestoista suojaa kainaloille, jotta voit nauttia päivästä huoletta. Deodoranttimme ovat hellävaraisia iholle ja jättävät kainalot pehmeän ja kuivan tuntuisiksi pitkäksi aikaa. Roll-on- ja stick-deodorantit ovat alkoholittomia ja dermatologisesti testattuja.
 

Kestävää suojaa ja lisää luottamusta

Raikkaasti hajustetut NIVEAn roll-on- ja stick-deodorantit on tieteellisesti suunniteltu torjumaan hikeä, jotta tuoksut hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. Ne eivät myöskään tahraa vaatteita, joten sinun ei tarvitse tehdä kompromisseja hiki- tai deodoranttitahrojen välillä. Kun urheilet, kokeile Dry Comfort Deodorant Stick -deodoranttia – yhtä NIVEAn tehokkaimmista deodoranteista, joka takaa 48 tuntia kestävän suojan. Herkän ihon tapauksessa asiantuntevasti kehitetty Sensitive Protect Roll-On -deodorantti on sopiva kaikille ihotyypeille.


Nauti raikkauden tunteesta koko päivän

NIVEAn roll-on- ja stick-deodorantit jättävät kainalot raikkaan ja hoidetun tuntuisiksi, joten voit nauttia päivästä huoletta. Aloita ja viimeistele päivä NIVEA Dry Fresh Roll-On-deodorantin luomalla erityisellä raikkaudella. Deodorantit ovat alkoholittomia ja kehitettyjä vasta ajetuille kainaloille.