Kierrätetty materiaali

ENERGY MICELLAR WATER 3x ANTIOXIDANTS

400 ml

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
benefits-energizing
Energiaa antava
Elvyttävä
benefits-refreshing
Virkistävä
Antioksidantti
Päivittäiseen käyttöön
benefits_recycled_material
Kierrätetty materiaali
C-vitamiini
B3-vitamiini
  • Sisältää 3 tehokasta antioksidanttia: C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpaloa
  • Poistaa meikin
  • Puhdistaa tehokkaasti
  • Elvyttää väsyneen ja samean ihon
  • Vegaaninen ja hajusteeton koostumus

Lue lisää tästä tuotteesta

Uusi NIVEA Energy Micellar -vesi puhdistaa ja poistaa meikin syvästi ja tekee ihosta säteilevän näköisen. C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpalouutetta sisältävä 3x antioksidanttinen koostumus antaa iholle energiaa ja virkistää sitä jättäen ihanan virkistyneen ja pehmeän ihon tunteen. Tehokas koostumus puhdistaa syvästi, poistaa meikin ja antaa väsyneelle iholle energiaa. NIVEA huolehtii ihostasi ja ympäristöstä. Vegaaninen koostumus - ei eläinperäisiä ainesosia. Luonnollista alkuperää olevia misellit ja pullo 96 % kierrätysmateriaalista (pl. etiketti, korkki). Ihon ja silmien yhteensopivuus dermatologisesti ja silmälääketieteellisesti hyväksytty.

Varoitus:

Vältä silmänalueen hankaamista.

Tuotenumero 94244 (94244-04568-21)

Miten

1Puhdista

Kostuta vanulappu misellivedellä ja pyyhi sitten sillä kasvosi kauttaaltaan hellävaroen.

Erityisainesosat

C-vitamiini

B3-vitamiini

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste, Alkoholi

Sisältää: Aqua, Poloxamer 124, Sodium Ascorbyl Phosphate, Niacinamide, Vaccinium Macrocarpon Fruit Juice, Citrus Limon Juice, Ascorbic Acid, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Decyl Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Citric Acid, Maltodextrin, 1,2-Hexanediol, Trisodium EDTA, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, BHT