1/6

Creme Aloe Shower

250 ml

Lyhyt yhteenveto

NIVEA Creme Aloe Shower - suihkusaippua virkistää vartaloasi ja aistejasi. Mieto koostumus puhdistaa hellävaraisesti ihosi ja jättää sille pehmeän ja sileän tunteen.

Tuoteominaisuudet

Virkistävä

Puhdistava

Kosteuttava

Aloe vera

Aloe vera

C-vitamiini

E-vitamiini

Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Antaa iholle pehmeän ja sileän tunteen
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Sisältää C-vitamiinia, E-vitamiinia, aloe veraa ja hoitavia öljyjä, jotka suojaavat ihoa kuivumiselt
  • 99% biohajoava koostumus*
  • Valmistettu 97% kierrätetystä muovista**

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Creme Aloe Care Shower -suihkusaippuan C-vitamiinia, E-vitamiinia, öljyjä ja luonnollista aloe veraa sisältävä hoitava suihkusaippua suojaa ihoa kuivumiselta. Pehmeä, kevyen vaahtoutuva koostumus ja luonnonmukainen aloe vera hoitavat, virkistävät ja ravitsevat ihoa. Mieto NIVEA-koostumus puhdistaa ihon jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Neutraali pH-arvo iholle, toimii tasapainossa ihon oman mikrobiomin kanssa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä mikromuoveja. Pakkaus on kierrätettävä. Suihkusaippuan koostumus on 99% biohajoava* ja pullo on valmistettu 97% kierrätysmuovista**.

*OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki ja etiketti.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tuotenumero 84573 (84573-04512-80)

Paikallinen rekisterinumero 3037202

Miten

1

Levitä tuote suihkussa kostealle iholle

2

Huuhtele tuote huolellisesti

Erityisainesosat

Aloe vera

Aloe vera

C-vitamiini

E-vitamiini

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Parfum, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Benzoic Acid