Creme Aloe Shower

NIVEA Creme Aloe Shower - suihkusaippua virkistää vartaloasi ja aistejasi. Mieto koostumus puhdistaa hellävaraisesti ihosi ja jättää sille pehmeän ja sileän tunteen.

Kaikki ihotyypit

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Virkistävä
Puhdistava
Kosteuttava
Aloe vera
Aloe vera
C-vitamiini
E-vitamiini
Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Antaa iholle pehmeän ja sileän tunteen
  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti
  • Sisältää C-vitamiinia, E-vitamiinia, aloe veraa ja hoitavia öljyjä, jotka suojaavat ihoa kuivumiselt
  • 99% biohajoava koostumus*
  • Valmistettu 97% kierrätetystä muovista**

Miten

1
Levitä tuote suihkussa kostealle iholle
2
Huuhtele tuote huolellisesti

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Creme Aloe Care Shower -suihkusaippuan C-vitamiinia, E-vitamiinia, öljyjä ja luonnollista aloe veraa sisältävä hoitava suihkusaippua suojaa ihoa kuivumiselta. Pehmeä, kevyen vaahtoutuva koostumus ja luonnonmukainen aloe vera hoitavat, virkistävät ja ravitsevat ihoa. Mieto NIVEA-koostumus puhdistaa ihon jättäen sen pehmeäksi ja sileäksi. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Neutraali pH-arvo iholle, toimii tasapainossa ihon oman mikrobiomin kanssa. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä mikromuoveja. Pakkaus on kierrätettävä. Suihkusaippuan koostumus on 99% biohajoava* ja pullo on valmistettu 97% kierrätysmuovista**.

*OECD:n tai vastaavien menetelmien mukaisesti **pois lukien korkki ja etiketti.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin.

Tuotenumero 84573 (84573-04512-80)

Paikallinen rekisterinumero 3037202

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Mikromuovit

Sisältää: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Parfum, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Sodium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Glycol Distearate, Citric Acid, Sodium Chloride, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Benzoic Acid

Erityisainesosat

Aloe vera
Aloe vera
C-vitamiini
E-vitamiini