Kysyttävää Creme- Tai Soft-tuotteista?

LÖYDÄT VASTAUKSET USEIN KYSYTTYIHIN KYSYMYKSIIN TÄÄLTÄ.

1. Millaisille ihotyypeille NIVEA Soft- ja NIVEA Creme -tuotteet sopivat?
NIVEA Creme- ja NIVEA Soft -tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille kasvoihin, vartalolle ja käsille. Mitkä valitsemasi tuotteet ovat riippuvaisia henkilökohtaisista ihonhoitotarpeistasi: Jos ihosi vaatii intensiivistä, runsasta hoitoa, NIVEA Creme on oikea valinta, kun taas NIVEA Soft antaa ihollesi raikastavaa kosteutta, on helposti levitettävissä ja sopii ihanteellisesti laajemmille alueille vartaloon.

2. Miten NIVEA Soft ja NIVEA Creme eroavat toisistaan?

NIVEA Creme on vesi-öljyemulsio. Se tarkoittaa sitä, että öljyn sisään on suljettu vesipisaroita. Tämän tuloksena ihoasi hoitaa ensin intensiivisesti ulkoinen öljyfaasi, minkä jälkeen iho kosteutetaan. NIVEA Soft taas on öljy-vesiemulsio: Pieniä öljypisaroita on suljettu veden sisään. Näin ensimmäinen ulkoinen NIVEA Softfaasi imeytyy nopeasti ihoon tehden siitä raikkaan kostean tuntuisen. Sitten pienet öljypisarat hoitavat ihoa.

3. NIVEA Creme ei sisällä säilöntäaineita, miten tämä on mahdollista?
NIVEA Creme on vesi-öljyemulsio (W/O), eli pieniä vesipisaroita ”ui” öljyfaasissa. Toisin kuin öljy-vesiemulsio (O/W), tällainen vesiemulsio kosteuttaa mikro-organismeja minimaalisesti. Koska NIVEA Creme on käytännössä itiötöntä ja siinä on tasaisesti pieniä emulsiopisaroita, monet käyttäjän vaikutuksesta voiteeseen päätyvät mikro-organismit eivät selviä vaan tuhoutuvat.

4. Sopiiko NIVEA Creme vauvalleni/taaperolleni, jos hänellä on kuiva iho?
Suosittelemme NIVEA Creme -tuotteen käyttöä kuivaihoisille vauvoille. NIVEA Creme ei sisällä säilöntäaineita tai väriaineita, ja se sopiikin erityisesti kuivaihoisten ja herkkäihoisten vauvojen tarpeisiin.

 


Lisää kysyttävää?

Ota meihin yhteyttä verkkosivustomme palautelomakkeen kautta.


OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

product-stage-bg