1/9

Soothing Cleansing Milk

200 ml

Lyhyt yhteenveto

Ihosi tuntuu puhtaalta ja kosteutetulta, kun poistat meikin ja epäpuhtaudet Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsiolla. Täydellinen herkälle iholle.

Tuoteominaisuudet

Puhdistava

Kosteuttava

Rauhoittava

Viinirypäleensiemenöljy

Dekspantenoli

Herkkä iho

Tuotteen kohokohdat

  • Syväpuhdistaa ihon
  • Poistaa meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin
  • Kosteuttaa ihoa

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsio syväpuhdistaa ihon ja poistaa hellästi meikin. Hoitava koostumus sisältää dekspantenolia ja Hydraminea, joka on identtistä ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja joka sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu. Paljon kasvomaskia käyttävät voivat huomata ihossaan muutoksia, kuten näppyjä, kuivuutta, kutinaa tai punoitusta. Ilmiö on niin yleinen, että sille on nimikin - maskne. Tämä hellävarainen puhdistusmaito sopii erinomaisesti herkistyneen, punoittavan ja kuivan maskne-ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Varoitus:

Aineosat ovat tarkistettavissa myyntipakkauksesta herkkyyksien varalta

Tuotenumero 82383 (82383-04568-21)

Paikallinen rekisterinumero 1623189

Miten

1

Levitä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörivin liikkein, hellästi sormenpäillä hieroen.

2

Poista tuote iholta vanulapulla tai huuhtele vedellä.

3

Tuotteella voi puhdistaa myös herkän silmänympärysihon.

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy

Dekspantenoli

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Carbomer, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol