Soothing Cleansing Milk

Ihosi tuntuu puhtaalta ja kosteutetulta, kun poistat meikin ja epäpuhtaudet Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsiolla. Täydellinen herkälle iholle.

Herkkä iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
Kosteuttava
Rauhoittava
Viinirypäleensiemenöljy
Dekspantenoli
Herkkä iho

Tuotteen kohokohdat

  • Syväpuhdistaa ihon
  • Poistaa meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin
  • Kosteuttaa ihoa

Miten

1
Levitä tuotetta kasvoille, kaulalle ja dekolteelle pyörivin liikkein, hellästi sormenpäillä hieroen.
2
Poista tuote iholta vanulapulla tai huuhtele vedellä.
3
Tuotteella voi puhdistaa myös herkän silmänympärysihon.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Soothing Cleansing Milk -puhdistusemulsio syväpuhdistaa ihon ja poistaa hellästi meikin. Hoitava koostumus sisältää viinirypäleensiemenöljyä ja Hydraminea, joka on identtistä ihon omien kosteustekijöiden kanssa ja joka sitoo kosteutta tehokkaasti ihoon. Kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Aineosat ovat tarkistettavissa myyntipakkauksesta herkkyyksien varalta

Tuotenumero 82383 (82383-04590-26)

Paikallinen rekisterinumero 1623189

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Hajuste

Sisältää: Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Carbomer, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy
Dekspantenoli