lady with tanned arms held in front of her

Miten Itseruskettava Levitetään

Lue vinkkejä itseruskettavan käyttöön ja voit nauttia rusketusrajattomasta ja pitkäkestoisesta rusketuksesta ilman, että sinun tarvitsee edes astua aurinkoon.

Kuinka Käyttää Itseruskettavaa

Itseruskettavan levittäminen voi tuntua vaikealta ja aikaavievältä, jos et ole varma, miten itseruskettava toimii. Sekä välittömästi että asteittain ruskettavaa tuotetta laitettaessa täytyy käyttää erilaisia levityskeinoja. Jos haluat tietää, kuinka saat levitettyä päivettävän tuotteen esimerkiksi selkääsi tai käsiisi, lue vinkkimme.
NIVEA Vinkkejä Itseruskettavan Käyttöön

1. Itseruskettavan Käytön Valmistelu On Tärkeintä

  • Kuorinta - ihosi uusiutuu jatkuvasti, kun kuolleet ihosolut lähtevät pois ja tekevät tilaa uusille ihosoluille. Voit kuoria kuolleita ja sameita ihosoluja suihkussa käyttäen hellää kuorinta-ainetta tai kuorintahanskaa. Tämä nopeuttaa ihon luonnollista prosessia ja saa aikaan pehmeän, taipuisan ja virkistyneen tuntuisen ihon. Kuoriminen  vähentää myös ihon pinnalle kertyneiden kuolleiden ihosolujen määrää. Kuorimisen tulisi aina olla ensimmäinen vaihe keinorusketuksen tai asteittain ruskettavan voiteen laittamisessa. Jos et kuori kuolleita ihosoluja pois, voide voi kerääntyä ihon karheampiin kohtiin, jolloin tulos on epätasainen. Ihoa voi ajatella tyhjänä tauluna, jolle aiot maalata - haluat sen olevan niin tyhjä kuolleista ihosoluista, kuin mahdollista.
  • Suihku - kuoriminen on hellävaraisempaa iholle, jos se tehdään kylvyssä tai suihkussa, sillä iho on pehmeämpää lämpimässä vedessä. Käymällä suihkussa ennen itseruskettavan levittämistä saat sidottua kosteutta ihoon levittäessäsi voidetta. Tämä auttaa saamaan tasaisen ja raidattoman rusketuksen. Jos käytät vartaloemulsiota, kuten NIVEA Firming + Bronze -emulsiota, sen laittaminen heti suihkun jälkeen sitoo kosteuden ja antaa sinulle kauniin kesäisen hehkun.

    NIVEA Creme Peeling -
    kuorintavoide on loistava tuote valmistamaan iho ennen keinotekoisen rusketuksen levittämistä. Se sisältää kuorivia mikropartikkeleita ja E-vitamiinirakeita ja on hellävarainen iholle. Tuotteella on myös ravitsevia vaikutuksia ja se saa ihosi pehmeäksi ja säteileväksi.
brunette lady showring in preparation for applying fake tan
lady rubbing fake tan into her legs
NIVEA Vinkkejä Itseruskettavan Käyttöön

2. Käytä levityshanskaa, jos laitat itseruskettavaa ja käsiäsi, jos käytät asteittain ruskettavaa tuotetta

Kun käytät itseruskettavaa: koska itseruskettava on koostumukseltaan hyvin tiivistä ja se näkyy iholla välittömästi, se on parasta levittää levityshanskalla. Jos et käytä hanskaa, on suuri vaara, että tuotetta jää liian paljon kämmeniin. Paras tapa levittää itseruskettavaa hanskalla on käyttää pitkiä pyyhkäiseviä vetoja. Näin voide levittyy tasaisesti. Ympyrän muotoiset liikkeet johtavat rusketuksen kasaantumiseen tietyille alueille.

Käyttäessäsi asteittain ruskettavaa tuotetta:
käytä käsiäsi, sillä voide toimii samalla tavalla, kuin päivittäin käyttämäsi vartaloemulsio ja on suunniteltu lisäämään rusketusta luonnollisesti ja asteittain. Jos käytät hanskaa asteittain ruskettavan tuotteen kanssa, siihen imeytyy paljon tuotetta ja tulos saattaa olla epätasainen. NIVEAn asteittain ruskettavan vartalovoiteen hienous on siinä, että se sisältää vain pienen määrän rusketusainetta, joten sitä voidaan käyttää päivittäisen kosteusvoiteen sijaan. Sen levittäminen ei vaadi juuri ponnisteluja, toisin kuin itseruskettavan, jolla täydellisen ja raidattoman rusketuksen saaminen on vaativampaa. NIVEAn asteittain ruskettava vartalovoide kosteuttaa ihon välittämästi ja saa ihon kiinteämmäksi ja joustavammaksi tehokkaan Q10 -ainesosan ansiosta. Ihollesi tulee tasainen hehku ja tunnet ihosi kauniiksi.
NIVEA Vinkkejä Itseruskettavan Käyttöön

3. Miten itseruskettava levitetään selkään

Vaikein osa itseruskettavan tuotteen levittämisessä on sen levittäminen selkään. Selän alueelle on vaikeinta yltää, mutta se on myös yksi suurimmista alueista, joten selkä pitäisi saada sävyltään niin tasaiseksi kuin mahdollista. Helpoin tapa on pyytää ystävää tai perheenjäsentä auttamaan. Usein se ei kuitenkaan ole vaihtehto, joten nämä itserusketusvinkit tulevat tarpeeseen:

  • Aloita yläosasta - on parasta edetä ylhäältä alaspäin, sillä se takaa tasaisen lopputuloksen ja varmistaa, että levität tuotetta joka puolelle. Etene suunnitelmallisesti selän yläosasta kohti alaosaa. Käytä käsiäsi, jos levität asteittain ruskettavaa tuotetta ja levityskinnasta, jos levität välittömästi ruskettavaa itseruskettavaa.
  • Levitä tuotetta runsaammin - on epätodennäköistä, että pystyt olemaan yhtä perusteellinen levittäessäsi itseruskettavaa selkääsi, kuin muuhun vartaloon. Kannattaa siis levittää tuotetta selkään runsaammin, jolloin saat tasaisempaa jälkeä ja voit olla varma, että olet levittänyt ainetta koko selän alueelle. Tämä on erityisen hyvä keino käytettäessäsi asteittain ruskettavaa tuotetta, sillä se imeytyy helposti ihoon.

 

Ainoastaan heti ruskettavaa tuotetta käytettäessä: Käytä jotain välinettä, jossa on pitkä varsi ja aseta hanska sen päähän, aivan kuin käyttäisit pesusientä selkääsi suihkussa. Jos kätesi eivät ylety selkään, paras tapa levittää keinorusketus selkään on käyttämällä jotain apuvälinettä, jolla sinne yltää. Tämä voi olla yksinkertaisimmillaan pitkä lusikka tai kauha, joka antaa mahdollisuuden yltää vaikeimpiinkin kohtiin.

 

 

lady massaging fake tan into her shoulder with one hand
fake tanned hands in a heart shape
NIVEA Vinkkejä Itseruskettavan Käyttöön

4. Miten ruskettava tuote levitetään käsiin

Itseruskettavan tai asteittain ruskettavan tuotteen levittäminen käsiin on levityksen viimeinen vaihe. Tämä johtuu siitä, että käytät käsiäsi joko hanskan sisällä tai suoraan, kun levität ainetta vartaloosi. Ei kannata aloittaa rusketuksen laittoa käsistä, sillä muuten ne täytyy käsitellä lopuksi uudestaan tai ne jäävät helposti raitaisiksi. Kädet näkyvät enemmän, kuin muut osat vartalostasi, joten rusketuksen tasaisuus käsissä on erityisen tärkeää:

 

  • Pidä sormet erillään ja aloita rusketuksen levittäminen ranteesta ja etene aina kynsiin asti pyyhkivillä liikkeeillä - tämä varmistaa, että rusketustuote ei keräänny rystysten kohdalle.
  • Jos käytät asteittain ruskettavaa tuotetta, pese kämmenesi pikaisesti hellävaraisella saippualla tuotteen levityksen jälkeen, sillä kämmeniin tuote imeytyy helpommin, kuin muille vartalon alueille.

NIVEAn Asteittaisesti Itseruskettava Miten Toimii

NIVEA Gradual Tan Lotion -vartaloemulsio yhdistää tehokkaan anti-age-ainesosa Q10:n ja asteittain ruskettavan kosteusvoiteen ominaisuudet ja lopputuloksena on kiinteämpi ja joustavampi iho, joka säteilee. Se kosteuttaa ihon välittömästi ja tekee ihosta kiinteämmän vain kymmenessä päivässä. Asteittain ruskettavan tuotteen käyttäminen on helppoa, sillä sitä voidan käyttää päivittäin kosteusvoiteen sijaan. Koostumus sopii vaaleahkolle iholle ja sisältää hiukan asteittain ruskettavaa ainetta, joka varmistaa tasaisen ja raidattoman luonnollisen rusketuksen. Tuote tuoksuu kesäisen raikkaalta, sillä tuoksuun on sekoitettu ruusua, jasmiinia, persikkaa ja luumua sekä hiukan bergamottia, vihreitä lehtiä ja orvokkia. Tällä tavalla vältät epämiellyttävän tuoksun, mikä monissa muissa itseruskettavissa tuotteissa on.
 
NIVEA gradual tan product