KESTÄVIIN TUOTEPAKKAUKSIIN LIITTYVÄT SAAVUTUKSEMME

KESTÄVIIN TUOTEPAKKAUKSIIN LIITTYVÄT SAAVUTUKSEMME

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

Me NIVEAlla pyrimme pakkausmateriaalin kierrätykseen ja vastuulliseen käyttöön saasteiden ehkäisemiseksi ja hiilijalanjälkemme pienentämiseksi. Lähestymistapamme on yhtä yksinkertainen kuin haastava: vähennämme muovia aina kuin mahdollista, kierrätämme muovia niin paljon kuin voimme, korvaamme sen silloin, kun se on järkevää ja kannustamme asiakkaitamme käyttämään pakkauksia uudelleen. 

Tutustu saavutuksiimme ja tavoitteisiimme liittyen pienempään muovimäärään tai kierrätysmuovia sisältäviin pakkauksiin, jotka sisältävät myös puupohjaisia materiaaleja valvottavissa ja jäljitettävissä olevista lähteistä.


Muoviin liittyvät sitoumuksemme

Ihmiskunnalla on edessään kysymys siitä, miten maailmanlaajuinen muoviongelma ratkaistaan. NIVEA on asettanut kunnianhimoiset tavoitteet fossiilipohjaisen ensiömuovin vähentämiseksi ja kierrätysmateriaalin määrän lisäämiseksi pakkauksissamme sekä pakkaustemme kierrätettävyyden ja uudelleenkäytettävyyden varmistamiseksi.

Tutustu siihen, mitä olemme tähän mennessä saavuttaneet ja mitä pyrimme tekemään estääksemme muovisaasteiden lisääntymisen.


Kestävät paperipakkauksemme

Yksi tapa vähentää muovia pakkauksissa on korvata se puupohjaisella materiaalilla kuten paperilla ja pahvilla. Pyrkiessämme kohtelemaan luontoa kunnioittavasti varmistamme, että käyttämämme luonnonmateriaali saadaan kestävästi. Näin voimme suojella metsiä metsäkadolta.

Lue lisää sitoumuksistamme koskien kestäviä paperipakkauksia.


One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla.