growing a tree

KESTÄVÄT PAPERIPAKKAUKSET

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

KESTÄVÄT PAPERIPAKKAUKSET

NIVEA käyttää paperia ja pahvia luonnollisina pakkausmateriaaleina monissa tuotepakkaussovelluksissa. Pyrimme kohtelemaan luontoa sen ansaitsemalla kunnioituksella. Siksi olemme vakuuttuneita siitä, että puupohjaisia materiaaleja, kuten paperia ja pahvia, on hankittava kestävästi, jotta metsiä voidaan suojella metsäkadolta. Koska metsät varastoivat hiilidioksidia luonnollisella ja tehokkaalla tavalla, niiden jatkuva tuhoutuminen on merkittävä syy ilmastonmuutokseen. Suhtaudumme tähän ongelmaan hyvin vakavasti. 

Olemme laatineet “Sustainable Paper and Cardboard” -toimintaperiaatteen, jossa tavoitteena on siirtyä 100-prosenttisesti kestäviin paperi- ja pahvimateriaaleihin maailmanlaajuisesti. Ohje edellyttää kierrätettyjen tai FSC-sertifioitujen (“Forest Stewardship Council”) paperi- ja pahvimateriaalien käyttöä. FSC-sertifiointi takaa, että puupohjaiset tuotteet ovat peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä, jotka tarjoavat ympäristöhyötyä, sosiaalista hyötyä sekä taloudellista hyötyä. 

Olemme jo saaneet aikaan huomattavaa edistystä ja voimme kertoa, että kokoontaitettavat laatikkomme valmistettiin 100-prosenttisesti FSC-sertifioidusta materiaalista jo vuonna 2019. Työskentelemme nyt tiiviisti vaihtaaksemme muut paperipohjaiset materiaalit FSC-sertifioituun tai kierrätettyyn paperiin.

holding hands
night cream

NIVEA Naturally Good Regenerating Night Cream

OrganicAloeVeraRadianceDayCare

NIVEA Naturally Radiance Day Cream

One Skin. One Planet. One Care.

Haluamme olla 100-prosenttisen avoimia ja vastata kaikkiin kysymyksiisi NIVEAn kestävään kehitykseen liittyvästä työstä. Jos et löytänyt kaikkia etsimiäsi vastauksia tältä verkkosivustolta tai haluat yksityiskohtaisempaa tietoa, vieraile NIVEAn emoyhtiön Beiersdorfin kestävää kehitystä käsittelevällä verkkosivustolla .