Päivävoide hehkuvalle & terveelle iholle

Päivävoiteet

Päivävoiteet ovat tarpeellisia aamurutiineissa. Miksi käyttää päivävoidetta ja mikä on paras kasvovoide ihotyypillesi? Lue oppaamme päivävoiteista saadaksesi selville kaikki niiden edut.

Mikä on päivävoide?

Päivävoiteet ovat voiteita, joissa on kevyt koostumus. Ne ovat erityisesti suunniteltu huolehtimaan ihostasi päivän aikana. On tavallista, että päivävoide sisältää aurinkovoidetta ja kosteusvoidetta pitämään ihon kosteutettuna ja suojattuna auringon ikäviä vaikutuksia vastaan. Parhaat päivävoidekoostumukset ovat yleensä kevyitä, jotta voide imeytyy ihoosi suhteellisen nopeasti ja voit laittaa meikin ilman ongelmia. Käyttämällä ohuesta paksumpaan-järjestystä aamurutiinissasi, sinun tulee käyttää päivävoidetta, kun olet puhdistanut ja virkistänyt ihosi puhdistusaineella ja kasvovedellä.

Miksi käyttää päivävoidetta? - Päivävoiteen edut

Paras kasvovoide suojelee päivittäisiltä stressin aiheuttajilta, se ravitsee ihoa ja lievittää meikin ärsyttävää vaikutusta; suojakertoimelliset päivävoiteet ovat periaatteessa päiviesi pelastajia. Miksi käyttää päivävoidetta:

Fördelar med Dagkräm
  • Suojaus. Päivän aikana ihomme altistuu saasteille, savulle ja auringonvalolle. Näillä voi olla negatiivinen vaikutus ihoomme, mutta paras kasvovoide aurinkosuojakertoimella auttaa sinua suojautumaan niiltä. Kun lisäät suojakertoimellista päivävoidetta aamulla, suojaat kasvosi UV-säteiltä, mikä puolestaan suojaa ihosi elastisuutta ja hidastaa ihon ikääntymisprosessia.
  •  Suurin osa parhaista kasvovoiteista ja vartalovoiteista sisältää antioksidantteja, kuten C-vitamiinia ja E-vitamiinia. Nämä suojelevat vartaloasi "huonoilta vaikutteilta", jotka saavat ihosi ikääntymään ja joita löytyy ympäristöstä (saasteet, hyönteismyrkyt, alkoholi...).
  • Ihomme kohtaa uhkia jatkuvasti erityisesti suurissa kaupungeissa. Suojakertoimellinen päivävoide toimii suojamuurina, joka pitää ihon joustavana, nuorekkaana ja kauniina.
  • Kosteutus. Päivävoiteet tarjoavat iholle myös kosteuskerroksen. Ne kosteuttavat ihon, saavat sen näyttämään sileältä, terveeltä ja nuorekkaalta. Hyvin kosteutettu iho vahvistaa lisäksi sen luonnollista suojaa, mikä johtaa kiinteämpään ihoon. Tämä tarkoittaa sitä, että olet paremmin suojautunut sellaisia ympäristötekijöitä vastaan, jotka voivat vahingoittaa ihoa päivän aikana.
  • Ihon suojaamisen ja kosteuttamisen lisäksi päivävoiteiden edut voivat olla hyvin vaihtelevia. Eräät päivävoiteiden sisältämät ainesosat supistavat ihohuokosia ja tietyt erinomaiset kasvovoiteet keskittyvät ikääntymisen vaikutuksiin vähentäen ryppyjä Q10:n avulla. Jotkut päivävoiteet keskittyvät tehokkaaseen kosteutukseen kiinteyttäen ihoa tai häivyttäen epäpuhtauksia.

Mikä on paras päivävoide ihotyypillesi?

Jokaisen iho on erilainen ja niin ovat myös sitä hoitavien tuotteiden tarve. Selvitä paras suojakertoimellinen päivävoide ihotyypillesi:
Herkkä iho
Jos sinulla on herkkä iho ja kärsit epämukavasta kiristäväst tunteesta, paras kasvovoide sinulle on sellainen, jossa on hyvin kevyt ja mieto koostumus ja joka ei sekoita ihosi pH-tasapainoa. 
Ikääntyvä iho
Jos yrität taistella ryppyjä vastaan ja vähentää niitä, etsi päivävoiteita, joissa on suojakerroin, Q10:tä, kreatiinia tai C-vitamiinia. Nämä tehokkaat ainesosat vähentävät ikääntymisen merkkejä ja saavat ihosi näyttämään nuoremmalta. Kokeile NIVEA Q10 Power Anti-Wrinkle +Firming SPF 30 -päivävoidetta, joka näkyvästi vähentää ryppyjä ja ehkäisee maksaläiskiä. Tämä on paras kasvovoide ikääntymistä vastaan, sillä se sisältää Q10:tä, kreatiinia ja sillä on suojakerroin 30.

Normaali iho
Tehokkaan päivävoiteen pitäisi pitää ihosi kosteutettuna 24h, suojata UV-säteiltä ja luoda tasainen ja sileä pohja meikkaamista varten. NIVEA Essentials 24H Moisture Boost +Refresh -päivävoide on kehitetty normaalille iholle. Tässä päivävoiteessa on E-vitamiinia ja antioksidantteja, jotka pitävät ihon pehmeänä ja raikkaana koko päivän.

Yövoiteen ja päivävoiteen ero

Ihonhoito illalla on hyvin erilaista kuin aamulla. Yövoiteet ovat raskaampia kuin päivävoiteet, sillä niiden ei tarvitse toimia pohjana meikille ja ihollasi on koko yö aikaa imeä itseensä sen ravinteet.
 Päivävoiteen päätehtävä on suojaaminen, mutta yövoiteet parantavat ihon luonnollista uusiutumis- ja palautumisprosessia yön aikana. Tästä syystä yövoiteet ovat todella tärkeitä anti age -hoidoissa. Yövoiteet sisältävät myös vahvempia aktiivisia ainesosia, jotka saattavat ärsyttää ihoa, jos ne altistuvat auringonvalolle.
 Yhteenvetona, päivävoiteet ja yövoiteet palvelevat eri tarkoituksia päivän eri aikoina, joten sekä päivävoiteen että yövoiteen käyttäminen ihonhoitorutiinissa on tärkeää. Saadaksesi parhaat tulokset varmista, että ymmärrät mitä ihosi tarvitsee ja mitä haluat saavuttaa uudella voiteella.

Nattkräm och Dagkräm