Älä enää piiloudu!


ANNA PUHTAAN C-VITAMIININ VAIKUTTAA YÖLLÄ JA HERÄÄ HEHKUVANA!
Q10:n ja C-vitamiinin yhdistelmän ansiosta ihosolut saavat jopa 50 % enemmän happea* yön aikana ja iho on virkistynyt ja sileämpi. Tutustu innovaatioon ja kokeile sitä itse!*In vitro -kokeissa"

UUTTA NIVEALTA

Älä enää piiloudu

Vältteletkö ulos lähtemistä, koska kiireinen elämäsi jättää ihosi väsyneen näköiseksi? Älä enää piiloudu!

Uuden NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -kasvojenhoitosarjan sisältämä Q10:n ja C-vitamiinin yhdistelmä virkistää ja piristää ihoa – sen avulla ihoon imeytyy jopa 50 % enemmän happea yön aikana!


NIVEA-INNOVAATIO

Anna C-vitamiinin vaikuttaa yöllä

NIVEA on yhdistänyt ensimmäistä kertaa koskaan kaksi tehokasta ainesosaa: Q10-koentsyymin ja vahvan C-vitamiinin.

NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream ja Eye Treatment -tuotteissa yhdistelmä tehostaa hapen imeytymistä ihoon jopa 50 prosentilla ja tukee ihon luonnollista uusiutumisprosessia yön aikana. Aamulla ihosi on virkistynyt ja näyttää raikkaammalta ja pirteämmältä. 

PUHTAASTA C-VITAMIINISTA

C-vitamiini on erittäin tehokas antioksidantti, joka virkistää ihoa ja suojaa sitä vapailta radikaaleilta. Vapaat radikaalit, joita syntyy UV-säteilyn ja ympäristösaasteiden vaikutuksesta, ovat nimittäin yksi tärkeimmistä ihon vanhenemisen aiheuttajista.

 

TEHOA Q10-KOENTSYYMISTÄ

Ihossa luontaisesti esiintyvä Q10-koentsyymi toimii ihon energiantuojana. Q10 tukee solujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa, ja auttaa näin ihoa pysymään sileänä sekä ehkäisee juonteita.

 

ELINVOIMAA JA LUONNOLLISTA HEHKUA KASVOILLESI

Ihollasi on oma vuorokausirytminsä ja se tarvitsee 24 tunnin suojaa ja virkistävää hoitoa sopivilla päivä-, yö- ja silmävoiteilla.

PÄIVÄVOIDE

Ihosi tarvitsee päivän aikana suojaa ympäristövaikutuksia ja UV-säteilyä vastaan. Uusi NIVEA Q10plusC Energy Day Care SPF 15 -voide on ihanteellinen tuote juonteiden ehkäisyyn. Se saa väsyneen ihon näyttämään jälleen hehkuvalta.

 

YÖVOIDE

Iho pystyy yön aikana imemään itseensä kosteutta paljon paremmin. Tämän ansiosta ihovauriot korjaantuvat, ihon omien antioksidanttien teho palautuu ja ihon energiavarannot uudistuvat. Q10-koentsyymiä ja C-vitamiinia sisältävä NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream -yövoide on kehitetty erityisesti ihon yöllistä hyvinvointia varten. Se antaa ihon hengittää ja tukee sen uudistumisprosessia.

 

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon tarvitaan muutakin kuin vain päivä- ja yövoide. Iho silmien ympärillä on erityisen ohutta ja herkkää, joten sille tarvitaan oma tuote. Uusi NIVEA Q10+C Energy Skin Eye Cream -silmänympärysvoide kosteuttaa, auttaa ehkäisemään juonteita ja ryppyjä sekä virkistää ihoa. Sillä saat silmäsi säteilemään heti aamusta.

 

*In vitro -kokeissa

ENERGIAA PÄIVIN JA ÖIN

Vinkkimme ihon elinvoiman parantamiseen

Kun olet täynnä energiaa, se näkyy myös sisäisesti: silmäsi säkenöivät ja ihosi näyttää raikkaammalta ja pirteämmältä. Oikeiden tapojen avulla voit säilyttää tämän kauniin hehkun. Tutustu vinkkeihimme ja unohda piilottelu!

PAREMMAT KAUNEUSUNET KOLMELLA PIENELLÄ MUUTOKSELLA:

Nauti rauhasta ja hiljaisuudesta

Varmista, että makuuhuone on kodin hiljaisin paikka. Jos ikkuna antaa kadulle, ääntä eristävät ikkunat tai korvatulpat ovat erinomainen valinta.

Sammuta valot

Pimeys tehostaa melatoniinin tuotantoa, joka säätelee kehon vuorokausirytmiä. Hyvät kaihtimet ja verhot tai silmänaamio auttavat pitämään valon ulkopuolella.

Juo kofeiinitonta iltateetä

Vältä kahvia ja kolajuomia ennen nukkumaanmenoa. Lopeta sen sijaan päiväsi kupillisella rentouttavaa yrttiteetä ja rauhoittavalla musiikilla.

PIDÄ ENERGIATASOA YLLÄ PÄIVÄN AIKANA:

Pidä tauko

Jos pidät joka tunti viiden minuutin tauon, voit päästä samoihin tuloksiin lyhyemmässä ajassa kuin ne, jotka eivät pidä taukoja. Lisäksi tunnet olosi rentoutuneemmaksi!

Käytä jalkojasi

Keho tuottaa liikkuessamme serotoniinia eli onnellisuushormonia. Jos sinulla ei ole aikaa lenkkeilyyn, kulje lyhyet etäisyydet jalan ja käytä portaita hissin sijaan.

Naura reippaasti

Ystävät tuovat elämääsi paljon energiaa! Lyhyt puhelu tai tapaaminen ystävien kanssa hälventää stressiä ja murheita sekä parantaa hyvinvointia.


ASIANTUNTIJA NEUVOO

NIVEAn asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi

NIVEAn asiantuntijat ovat jo 55 vuoden ajan tutkineet ikääntymistä ehkäisevää hoitoa ja ihon luonnollisia prosesseja. He ovat kehittäneet näitä toimintoja tukevia tuotteita, jotka perustuvat ihon omaan biologiaan. Tutustu vastauksiin parhaista anti-aging-tuotteista ja ihoa virkistävistä koostumuksista, jotka tekevät ihostasi kauniin ja hehkuvan.

1. Mikä tekee NIVEA Q10plusC Anti-Wrinkle + Energy -sarjasta erilaisen?

Vapaat radikaalit, kuten UV-säteet ja ilmansaasteet, vahingoittavat ihoa ja saavat sen ikääntymään ennenaikaisesti. Ne hyökkäävät solukalvoja vastaan ja häiritsevät solujen normaalia toimintaa. Ihoa voi suojata vapailta radikaaleilta antioksidanttien avulla.  NIVEA Q10plusC Energy -sarjassa yhdistyvät erittäin tehokkaat antioksidantit: ihon oma Q10-koentsyymi ja C-vitamiini. Yhdistelmä suojaa paremmin soluja rasitukselta ja vapailta radikaaleilta.

2. Miten Q10-koentsyymi toimii iholla?

 Q10 on ihosoluissa luontaisesti esiintyvä koentsyymi, joka toimii kahdella tavalla: energiantuottajana ja antioksidanttina. Q10 on tärkeä osa solujen energiantuotantoa, sillä se tukee elintärkeitä prosesseja solujen uusiutumisesta kollageenin tuotantoon. Lisäksi Q10-antioksidantit suojaavat vapailta radikaaleilta, jotka vahingoittavat ihosoluja ja ovat yksi syy ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen. Q10:n määrä ihossa vähenee luontaisesti vuosien varrella. NIVEA Q10plusC Energy -tuotesarja nostaa ihon Q10-tasoa.

3. Miten C-vitamiini tehostaa Q10-koentsyymin positiivisia vaikutuksia?

 Q10-koentsyymi toimii entistä tehokkaammin yhdessä C-vitamiinin kanssa. Tehoyhdistelmä suojaa ihosoluja, tukee ihon uusiutumista ja parantaa ihosolujen hapensaantia. Tutkimusten mukaan Q10-koentsyymin ja C-vitamiinin yhdistelmä parantaa aineenvaihduntaa enemmän kuin pelkkä Q10. Yhdistelmän ansiosta iho hengittää tehokkaasti yön aikana.

4. Miten C-vitamiini vaikuttaa ihoon?

C-vitamiini on erittäin tehokas antioksidantti, jolla on ihoon monia positiivisia vaikutuksia. Puhdas C-vitamiini parantaa myös ihon rakennetta, sillä se vahvistaa ihon nystyjä. Sen ansiosta iho voi siirtää enemmän ravinteita ja happea ihon eri kerroksiin, mikä osaltaan auttaa ehkäisemään juonteiden muodostumista.

5. Mikä on paras tapa käyttää ja säilyttää C-vitamiinia sisältäviä tuotteita?

Vaikka alumiinipakkaus suojaa koostumusta hapen ja valon vaikutuksilta, tuote tulisi sulkea tiiviisti heti käytön jälkeen, jotta se on mahdollisimman vähän kosketuksissa ilman kanssa. Suosittelemme lisäksi pyyhkimään annosteluaukon jokaisen käyttökerran jälkeen ennen korkin sulkemista.

6. NIVEA Q10plusC Energy Skin Sleep Cream antaa ihon hengittää syvään. Miksi tämä on tärkeää?

Virkistävän Q10-koenstyymin ja puhtaan C-vitamiinin yhdistelmä tehostaa niin kutsuttua soluhengitystä. Beiersdorf Skin Research on osoittanut tämän ihosoluja koskevissa tutkimuksissaan. Prosessissa ihosoluihin pääsee enemmän energiaa, mitä ne tarvitsevat aineenvaihduntatoimintoihin kuten solujen korjaukseen. Tämä auttaa ehkäisemään ihon ennenaikaisen vanhenemisen merkkejä.

7. C-vitamiini on toiselta nimeltään askorbiinihappo. Eikö se vahingoita ihoa?

Askorbiinihappo on heikko happo, ja tuotteen pH-arvo on neutraali. Käyttämämme, paljon C-vitamiinia sisältävä koostumus on siksi erittäin tehokas ja samalla ihoystävällinen. Kuten kaikkien NIVEA-tuotteiden kohdalla, koostumusta on testattu perinpohjaisesti ja sen erittäin hyvä sopivuus iholle on varmistettu tieteellisissä tutkimuksissa.

8. Miksi on tärkeää käyttää eri tuotteita päivällä, yöllä ja silmänympärysiholla?

Jokainen päivä naisen elämässä on erilainen ja noudattaa omaa rytmiään. Siksi ihosta tulee huolehtia 24 tuntia vuorokaudessa. Päivällä iho tarvitsee suojaa ympäristövaikutuksia ja UV-säteilyä vastaan. Yöllä taas se tarvitsee vaikuttavia ainesosia, jotka tukevat ihon omaa uusiutumisprosessia. Silmänympärysiho kaipaa tehokasta kosteutusta ja suojaa, mutta koostumuksen on oltava kevyt, sillä iho on herkkää ja siihen muodostuu juonteita herkästi.