Yli 100 vuoden kokemus takaa, että Labellon tuotteet pitävät huulet pehmeinä, kosteutettuina ja kauniina. Ilahduta huuliasi tehokkaasti hoitavilla huulivoiteilla. Koe ennennäkemätön pehmeys ja nauti huolellisesti kehitetyistä huulirasvoista.
 

Joka huulille sopiva tuote

Huulten iho on erittäin ohut ja herkkä, ja se altistuu jatkuvasti vahingollisille tekijöille, kuten kylmyydelle, UV-valolle ja tuulelle. Siksi huulesi voivat kuivua, rohtua tai palaa auringossa. 
Jos suurin huolenaiheesi on päivittäinen suoja, Labello Original- ja Labello Hydrocare -huulivoiteet tarjoavat sinulle ympärivuorokautista, välittömästi imeytyvää kosteutusta, joka suojaa huuliasi tehokkaasti kuivumiselta. Labello Sun Protect -huulivoide on paras vaihtoehto aurinkoisina päivinä. Sheavoi, luonnolliset öljyt ja suojakerroin 30 takaavat huulillesi 24 tunnin suojan auringolta.

Huultenhoidossa ei kuitenkaan ole kyse vain suojasta. Huulivoidevalikoimamme sisältää useita värejä, tuoksuja ja tunteita. Levitä huulillesi hohtoa eri sävyin – karhunvatukasta persikkaan – Labellon Shine-sarjan huulivoiteilla.

Labello Lip Crayon -huulivoiteet

Labello Lip Balm -huulivoiteissa yhdistyy huulipunan ja huulivoiteen parhaat puolet. Sinun ei enää koskaan tarvitse valita täydellisten, värikkäiden huulten ja niiden ansaitseman hellän hoidon välillä. Kaiken lisäksi meillä on sävy joka tilaisuuteen. Kokeile esimerkiksi Strawberry Shine Lip Balm -huulivoidetta!