Aurinko tekee sinut onnelliseksi - ja aurinkovoide suojaa ihoasi

Iho on kehon suurin elin ja sillä on monia tärkeitä tehtäviä. Se muodostaa esteen kehomme ja ulkomaailman välille ja suojaa meitä haitallisilta vaikutuksilta, kuten haitallisilta UVA- ja UVB-säteiltä. Eri suojakertoimia sisältävät NIVEA-aurinkovoiteet antavat ihosi tarvitseman suojan ja ylläpitävät samalla ihon toimintoja. Ammattitaidolla kehitetyt aurinkosuojavoiteemme suojaavat ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta ja suojaavat ihoa ilman, että voide tahmaa tai iho näyttää rasvaiselta. Aurinko on meille elintärkeä elämän eliksiiri. Auringonvalo stimuloi endorfiinien, niin sanottujen mielihyvähormonien, tuotantoa, minkä vuoksi tunnemme olomme kesällä niin onnelliseksi ja euforiseksi. Myös immuunijärjestelmä ja verenkierto hyötyvät auringonpaisteesta. Auringonvalo johtaa melaniinin tuotantoon, joka suojaa ihoa tummentamalla sitä. Aurinkovoiteissa, aurinkosuojasuihkeissa ja aurinkosuojasumutteissa on siksi korkea suojakerroin vaaleammalle ja herkemmälle iholle, koska tällaisella iholla on hyvin alhainen suojakerroin auringonvaloa vastaan. Varmista siis, että aina kun vietät aikaa auringossa, on mukanasi paras mahdollinen aurinkorasva!

Aurinkosuoja - pidä huolta ihostasi!

Ihotyypistäsi riippuu, kuinka kauan ihosi viihtyy auringossa. Yleensä tummempi iho sietää paremmin UV-säteitä. Ihotyypistä riippumatta sinun on kuitenkin aina käytettävä aurinkovoidetta, kun olet auringossa! NIVEAn aurinkosuojatuotteet eivät ainoastaan suojaa ihoa auringolta vaan myös ravitsevat sitä. Aurinkosuojakertoimella varustetut aurinkovoiteet on suunniteltu siten, että ihon vaatimukset täyttyvät. Suodattamaton auringonvalo tunkeutuu syvälle ihoon, mikä voi aiheuttaa pitkäaikaisia vaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Jos voit käyttää aurinkovoidetta, olet hyvin suojautunut. Aurinkovoidetta valittaessa on suojakerroin erityisen tärkeä asia, sillä voiteet luokitellaan niiden suojakertoimen mukaan. Valitse kesäkauden alussa korkein mahdollinen suojakerroin, kun ihosi ei ole vielä talven jäljiltä tottunut aurinkoon. Aurinkorasvan lisääminen iholle säännöllisesti on tärkeää, jotta suojaustaso pysyy. Aurinkovoidetta on käytettävä jatkuvasti koko päivän ajan, ja sitä on lisättävä erityisesti uinnin, pyyhekuivauksen ja suihkun jälkeen. Huomioithan kuitenkin, ettei aurinkorasvan levittäminen iholle kerroksittain nosta suojaustasoa. Säännöllinen aurinkosuojavoiteen levittäminen pitkin päivää varmistaa, että käyttämäsi aurinkosuoja on mahdollisimman tehokas.

Kun olet ollut auringossa, suosittelemme aina käyttämään After Sun -voidetta kauniin rusketuksen ylläpitämiseksi ja sen varmistamiseksi, että ihosi on riittävän kosteutettu. Tutustu NIVEA After Sun -tuotevalikoimaamme sivustollamme.

Yksi asia, josta ihmiset ovat usein huolissaan aurinkovoiteiden suhteen, on se, että ihosta tulee rasvainen ja se näyttää kiiltävältä tai epämiellyttävältä. Me NIVEAlla haluamme varmistaa, ettei niinkin yksinkertainen asia kuin tahmaava tai huonosti imeytyvä aurinkovoide estä sinua käyttämästä aurinkovoidetta ja suojautumasta auringonsäteiltä. Juuri siksi innovatiivinen koostumuksemme takaa, että ihovoiteemme ovat kevyitä, eivätkä jätä tahmaista tunnetta iholle.

NIVEA aurinkovoiteita on kaikille ihotyypeille. Onpa etsinnässäsi sitten aurinkovoide herkälle iholle, aurinkovoide kasvoille tai aurinkovoide lapsille, meiltä löydät tarvitsemasi.