Kasvojen iho on herkempää kuin muun vartalon iho. Se myös altistuu auringon UV-säteille enemmän ja siksi on erityisen tärkeää käyttää erityisesti kasvoille suunniteltua aurinkovoidetta.

Kasvojesi iho on paljon ohuempaa ja herkempää kuin iho muualla vartalossasi. Se on myös alttiina ympäristön vaikutuksille, kuten auringonsäteille, kylmyydelle ja saasteille, sillä kasvot eivät yleensä ole peitettynä.

Tästä syystä sinun on löydettävä paras aurinkorasva kasvoille. Sellainen kasvojen aurinkosuoja on esimerkiksi NIVEA UV Face Q10 Anti-Age & Anti-Pigments SPF30 -aurinkovoide, joka on erityisesti kehitetty kasvojen herkälle iholle ja sen suojakerroin tekee siitä täydellisen kosteusvoiteen joka päivälle.

Jos et käytä aurinkosuojaa kasvoille, riskisi palaa auringossa ja altistua vahingoittavien auringonsäteiden vaikutuksille kasvaa.  Vaikutuksiin kuuluvat:
ihon notkeuden vähentyminen,
silmänalusryppyjen lisääntyminen
pigmenttivirheiden, eli "maksaläiskien" lisääntyminen
ja lisääntyvä ihosyövän riski.

Aurinkovoide kasvoille SPF 50

Jos ihosi on erityisen herkkä, NIVEA UV Face Soothing Sensitive Cream -aurinkovoide on sinulle täydellinen, sillä se rauhoittaa auringon aiheuttamaa ärsytystä ja kuivaa tunnetta kasvoilla ja sen suojakerroin on 50.

Aurinkovoide rasvoittuvalle iholle

NIVEA UV Face Shine Control Cream SPF30 -aurinkovoide vähentää ihon pinnan ylimääräistä öljyä ja hillitsee ihon kiiltoa ja suojaa kasvojen ihoa auringolta.