Aurinkosuihkeet ovat erityisen käteviä ja suosittuja helppokäyttöisyytensä vuoksi. Suihkuta runsaasti aurinkosuojatuotetta ja levitä se kevyesti ihollesi saadaksesi välittömän suojan. Muista myös lisätä aurinkosuihketta riittävän usein.
 
Aurinkosuihke: nauti auringosta vastuullisesti

Jos lämpö ja aurinko houkuttelevat sinut ulos kesällä, aurinkosuihke suojaa ihosi luotettavasti ja hemmottelee nautinnollisesti. Auringonvalo on meille elintärkeää: ultraviolettisäteet stimuloivat aineenvaihduntaa ja vahvistavat immuunijärjestelmää. UVB-säteilyn vaikutuksesta keho muodostaa tärkeää D-vitamiinia, joka vaikuttaa luiden vahvuuteen. Ulkoilu ja kuntoilu raittiissa ilmassa on siten miellyttävää ja hyödyllistä kaiken ikäisille. Lapset nauttivat erityisesti ulkoilusta aurinkoisina päivinä pelaten, urheillen ja rentoutuen. Vaikka valolla on tärkeä vaikutus terveeseen kehitykseen, auringosta on nautittava viisaasti. Erityisesti lasten iho on äärimmäisen herkkä liiallisen UV-säteilyn vaikutuksille. Aurinkosuihke suojaa pitkäkestoisesti soluvaurioilta ja ehkäisee ihosyövän syntyä. Aurinkosuihkeita on helppoa ja kätevää levittää. Ne suojaavat nopeasti ja erittäin luotettavasti UVA- ja UVB-säteilyltä.


NIVEA-aurinkosuihkeet: tehokasta aurinkosuojaa

Aurinkosuihkeet ovat helppokäyttöisiä, ja ne ehkäisevät auringonsäteiden haittavaikutuksia. NIVEA on kehittänyt useita aurinkosuihkeita vastaamaan kaikkien kuluttajiemme tarpeita – ravitsevat aurinkosuihkeet yhdistävät tehokkaan aurinkosuojan hellävaraiseen hoitoon ja tehokkaaseen kosteutukseen. Protect & Bronze -suihkeet sisältävät luontaista melaniinintuotantoa tukevaa uutetta kauniin, pitkäkestoisen rusketuksen saamiseksi. NIVEA Sun Protect & Refresh -suihkeet vaikuttavat miellyttävän viilentävästi, ja ne jättävät ihon virkistyneen ja silkinpehmeän tuntuiseksi. Erityisen herkälle iholle valikoimassa on Protect & Sensitive -suihkeet. Nämä tuotteet eivät sisällä tuoksuja, väriaineita tai säilöntäaineita, ja ne suojaavat UVA-säteiltä erittäin hyvin. Nauttiaksesi auringosta mukavasti ja terveellisesti sinun on myös käytettävä rauhoittavaa After Sun -hoitotuotetta auringonoton jälkeen. Viilentävät auringonoton jälkeen käytettävät emulsiot kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.