Aloe Vera for Face

ALOE VERA HOITO IHOLLA

Aloe Vera on luontaistuote, jota on käytetty tuhansia vuosia, lue lisää Aloe Veran käytöstä kasvoille ja iholle.

MITÄ ALOE VERA ON?

Aloe Vera -geeli otetaan Aloe Vera -kasvin lehdistä ja sitä on käytetty luonnollisena ainesosana kasvojen ja ihon hoidossa tuhansien vuosien ajan. Se on turvallinen ja luonnollinen kasviuute, jota käytetään lukuisten paikallisten iho-ongelmien hoidossa.

MITÄ HYÖTYJÄ ALOE VERA HOITO ANTAA KASVOILLE JA IHOLLE?

 • Rauhoittaa palanutta ihoa: Aloe Vera iholle levitettynä viilentää, koska sillä on ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ihoa ja lisäävät mineraaleja ja vitamiineja. Sen kosteuttavat ominaisuudet helpottavat palaneen ja auringon vaurioittaman ihon ärsytystä. Siksi NIVEA Aftersun sisältää Aloe Veraa.
 • Kosteuttaa: Aloe Veraa sisältävä geeli kasvoille ja kosteusvoide syväkosteuttavat ihoa ilman, että ihosta tulee rasvaisen tuntuinen. Ne sitovat kosteuden ja jättävät ihon sileäksi ja pehmeäksi.
 • Sopii loistavasti herkälle iholle: Aloe Vera hoito sopii täydellisesti ärtyneelle iholle, sillä aine lievittää tulehdusta.
   

 • Antibakteeriset ominaisuudet: Aloe Veran antibakteeriset ominaisuudet ja sen sisältämä happo auttavat pienentämään suuria ihohuokosia. Jos sinulla on näppyjä, kevyt ihon kuorinta voi olla hyödyllistä.
 • Hidastaa ikääntymisen merkkejä: Pitää ihon hyvin kosteutettuna, sisältää antioksidantteja ja toimii adstringenttina. Näin ikääntymisen merkit hidastuvat, joka näkyy esimerkiksi ryppyjen vähenemisenä.
   

NIVEA NATURALLY GOOD -TUOTESARJA

NIVEA NATURALLY GOOD -TUOTESARJA

NIVEA NATURALLY GOOD -TUOTESARJA

NIVEA Naturally Good -tuotesarjan tuotteet sisältävät 99% luonnosta peräisin olevia ainesosia. NIVEA Naturally Good Radiance Day Cream -päivävoiteen hoitava koostumus pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia. Koe terveen näköinen ja raikkaan tuntuinen iho tällä Aloe Vera -hoitovoiteella.

Ominaisuudet:

 • Virkistävä koostumus, joka sisältää luonnonmukaista Aloe Veraa
 • Pitää ihon pehmeänä ja sileänä koko päivän
 • Sisältää rauhoittavaa manteliöljyä ja jojobaöljyä
 • Pitää ihon kosteutettuna 24 tuntia
 • Ylläpitää ihon luonnollista kosteustasapainoa
 • Tekee ihosta raikkaan ja terveen näköisen

ALOE VERA GEELI KASVOILLE

Aloe Vera -geeliä on käytetty kasvoille tuhansia vuosia. Aloe Vera -kasvin geelissä on paljon luonnollisia antioksidantteja, mikä tekee siitä erityisen tehokkaan kasvojen ihon hoidossa.

MITÄ ALOE VERASSA ON?

- Vitamiineja ja mineraaleja: Aloe Verassa on A-vitamiinia, B-vitamiinia, C-vitamiinia ja E-vitamiinia sekä magnesiumia, kaliumia ja sinkkiä. Kaikki nämä yhdessä antavat Aloe Veralle sen parantavat ominaisuudet.
- Vettä: Aloe Vera on enimmäkseen vettä! Vesi auttaa kosteuttamaan ihoa ja muut ainesosat sitovat kosteuden ihoon, jolloin iho pysyy kosteutettuna pidempään.
- Salisyylihappoa: Aloe Vera sisältää pienen määrän salisyylihappoa, joka antaa sille sen lievästi kuorivan ominaisuuden.
- Glukomannaania: Sillä uskotaan olevan parantavia vaikutuksia iholle.

Aloe Vera -voide sisältää satoja muitakin ainesosia, jotka myös auttavat ihoa.