Aurinkovoide joka ei tahraa

Valitse aurinkovoide, joka ei tahraa vaatteitasi ja opi kuinka voit poistaa aurinkovoidetahrat vaatteista NIVEAn avulla

Aurinkovoide joka ei tahraa

Aurinkovoiteen käyttäminen on hyvin tärkeää, mutta aurinkovoidetahrat vaatteissa voivat olla melko epämiellyttäviä, koska niiden poistaminen on joskus vaikeaa. Voidaksesi välttää nämä ongelmat, valitse sen sijaan aurinkovoide, joka ei tahraa!

Miksi aurinkovoide tahraa vaatteitasi?

Ulkona ollessa on aina tärkeää käyttää aurinkosuojaa, jossa on hyvä SK, jotta voit suojata ihoasi vahingoittavilta UV-säteiltä. Ikävä kyllä joskus kuitenkin aurinkovoide voi jättää tahroja vaatteisiisi. Aurinkovoidetahrat vaatteissa ovat rasvaiselta näyttäviä tahroja, jotka johtuvat siitä, että suuri määrä aurinkovoidetta on jäänyt vaatteisiin pitkäksi ajaksi. Nämä tahrat voivat näyttää rasvaisilta tai jopa muuttua ruskeiksi, jos ne jätetään käsittelemättä joksikin aikaa. Jos peset vaatteen heti, sen aurinkovoidetahrat pitäisi voida poistaa helposti.

Mikä aiheuttaa vaatteiden aurinkovoidetahrat?

Vaatteiden aurinkovoidetahrat aiheuttaa kemikaali nimeltä avobentsoni, joka on avainainesosa aurinkovoiteissa. Kun avobentsoni yhdistyy vedestä löytyviin mineraaleihin, se voi johtaa keltaisten tahrojen muodostumiseen. Hyvä uutinen on se, että vaatteiden aurinkovoidetahrojen poistaminen ei ole vaikeaa.

Kuinka poistaa vaatteiden aurinkovoidetahrat?

  1. Käytä ruokasoodaa ja jätä 30 minuutiksi, jotta se imeytyy tahrojen ylimääräiseen rasvaan.
  2. Käytä pyykinpesuainetta, joka on sopiva öljy- ja rasvatahroille.
  3. Varmista, ettet pese vaatteitasi kuumassa vedessä, koska korkea lämpötila voi aiheuttaa sen, että rasva asettuu kankaaseen.
  4. Jos peset valkoisia vaatteita, purista sitruunanmehua vaatteiden aurinkovoidetahroille ja ripusta vaatteet kuivumaan aurinkoon. Sitruunanmehu ja auringonvalo ovat hyviä valkaisemaan tahraantuneita valkoisia vaatteita luonnollisesti.
  5. Vaatteiden tavallista sitkeämpien aurinkovoidetahrojen poistamiseksi sinun saattaa täytyä toistaa nämä toimenpiteet.

Valitse NIVEAn aurinkovoide joka ei tahraa vaatteita

Me kaikki vietämme enemmän aikaa auringossa, kun ulkona on lämpimämpää, ja siksi on hyvin tärkeää muistaa käyttää aurinkovoidetta suojelemaan ihoasi auringonpolttamilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta. NIVEAn aurinkovoiteet pitävät ihosi suojattuna, kosteutettua ja pehmeänä. Älä myöskään huoli, jos saat aurinkovoidetta vaatteillesi - uusi innovatiivinen NIVEAn tahrojenvastainen koostumus suojaa vaatteita tahroilta! NIVEA Sun antaa luotettavan suojan auringon aiheuttamia vaurioita vastaan koko perheelle - laaja valikoima aurinkovoiteita sopivat kaikille ihotyypeille mukaan lukien kosteuttava SK 30 aurinkovoide tai SK 50+ herkälle iholle. Jos olet etsimässä lasten aurinkovoidetta, joka ei tahraa vaatteita, valitse NIVEA Sensitive Immediate Protect Soothing Spray SK 50+ -suihke.