100% TYYTYVÄISYYS- TAKUU

Haluamme, että voit huoletta kokeilla tuotteitamme ja siksi tarjoamme NIVEA Luminous630 -vartalonhoitotuotteillemme  100% tyytyväisyystakuun! Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

 

EHDOT & SÄÄNNÖT

 

NIVEA Luminous630 -vartalonhoitotuotteiden tyytyväisyystakuukampanja on voimassa suomalaisille ja Suomessa asuville täysikäisille henkilöille, pois lukien Beiersdorf Oy:n työntekijät, heidän perheensä ja muut kampanjan kanssa työskentelevät henkilöt.

Kampanja koskee NIVEA Luminous630 Anti Stretch Marks Body Oil Serum –öljyseerumia ja NIVEA Luminous630 Anti Marks & Spots Body Cream –vartalovoidetta, jotka on ostettu 27.3.-12.5.2024 välisenä aikana. Jos et ole tyytyväinen tuotteeseen, voit saada tuotteesta maksamasi summan takaisin.

Tuotetta pitää kokeilla ja sitä tulee käyttää pakkauksessa olevien ohjeiden mukaisesti. Tuotetta tulee käyttää riittävän usein ja riittävän pitkään tulosten saamiseksi, ainakin 4 viikon ajan.

Jos olet tyytymätön tuotteeseen, saadaksesi rahat takaisin sinun tulee ladata ja tulostaa alla oleva lomake, täyttää se (huom. kaikki pakolliset kohdat tulee täyttää!), ja lähettää se yhdessä alkuperäisen ostokuitin kanssa osoitteeseen: Daytor Oy/Nivea, Tunnus 5022645, 00003 VASTAUSLÄHETYS. Asiakaspalautustunnusta käyttämällä et tarvitse postimaksua. Lomake ja kuitti tulee lähettää viimeistään 12.6.2024, päiväyksen näämme postin leimasta.Tämän jälkeen palautetuista tuotteista ei saa hyvitystä.

Hyvityksenä saat hinnan, joka kuitin mukaan tuotteesta on maksettu, max 20 euroa. Rahasumman palautus toteutetaan 28 päivän sisällä lomakkeen ja kuitin saapumispäivästä.

Vain yksi korvaushakemus/kotitalous hyväksytään.

Pidätämme oikeuden hylätä puutteelliset reklamaatiot. Täytä siis lomake huolellisesti ja vastaa jokaiseen pakolliseen kysymykseen! Olet vastuussa antamiesi tietojen paikkansapitävyydestä. Kampanjan järjestäjä ei ota vastuuta osallistumisista, joita ei ole saatu onnistuneesti valmiiksi teknisen vian, tietokonelaitteiston tai -ohjelmiston vian, satelliitti-, verkko- tai palvelinhäiriön tai minkä tahansa muun vian vuoksi.

Osallistujan katsotaan osallistuessaan hyväksyneen nämä ehdot ja suostuneen noudattamaan niitä. Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä, peruuttaa, keskeyttää tai muuttaa kampanjaa ilman ennakkoilmoitusta syistä, jotka eivät ole sen hallinnassa.

Kaikkia tätä kampanjaa varten kerättyjä henkilötietoja käytetään ainoastaan kampanjan toteuttamiseen ja ne poistetaan sen jälkeen. Voimme käyttää anonymisoituja tuotekohtaisia kyselyvastauksiasi analyysitarkoituksiin. Lisätietoja on tietosuojaselosteessa - kohta 2.3. ja 3.3: Tietosuojakäytäntö – NIVEA

Kampanjaan sovelletaan Suomen lakia, ja kampanjaan osallistujat alistuvat Suomen tuomioistuinten toimivaltaan. Kampanjan järjestäjä on Beiersdorf Oy, Puutarhakatu 53, 20100 Turku.

 

 

Kampanjan toteuttaa Daytor Oy. Jos sinulla on lisäkysymyksiä kampanjasta tai henkilötietojesi käytöstä, ota yhteyttä: kuluttajapalvelu@beiersdorf.com