Puhdistus, energisoiva, raikastava

NIVEA ENERGY MICELLAR WATER

Anna ihollesi energiaa tehokkaalla, mutta hellävaraisella misellivedellä. Koe ihanan puhdas ja raikas iho!

KASVOJEN PUHDISTUS

NIVEA Energy Micellar Water

Kolminkertaisen antioksidanttivaikutuksen sisältävä hajusteeton NIVEA Energy Micellar Water -misellivesi syväpuhdistaa ihon, poistaa meikin ja jättää ihon energisen ja raikkaan tuntuiseksi.  

Juuri sopiva annos energiaa ihollesi koko päivän ajaksi!
Face cleansing
VIDEO

Valmiina päivittäiseen energiaboostiisi?

Tarvitset vain NIVEA Energy Micellar Water -misellivettä ja vanulapun. 
Hajusteeton misellivesi täynnä C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpalouutetta; anna ihollesi sen ansaitsema energiaboosti!

IHONHOITORUTIINI

Täyttä energiaa!

Aloita päiväsi erittäin energisellä ihonhoitorutiinilla:

NIVEA Energy Micellar Water -misellivedellä ja NIVEA Q10 Energy Healthy Glow -päivävoiteella.

Aloita puhdistamalla hellävaraisesti ihosi misellivedellä ja levitä sitten päivävoidetta kosteuttamaan ja kiinteyttämään ihoasi.

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

Cleansing, energising, refreshing

Tuotesarja

NIVEAn C-vitamiinia sisältävät tuotteet

Nauti ihanan terveestä hehkusta ja säteilevästä ihosta tehokkaita antioksidantteja sisältävien NIVEA Energy -tuotteiden avulla:

NIVEA Energy Micellar Water -misellivesi sisältää C-vitamiinia, B3-vitamiinia ja karpalouutetta. NIVEA Q10 Energy -kasvovoiteet sisältävät C-vitamiinia E-vitamiinia ja Q10-koentsyymiä.

Kaikki nämä tehokkaat ainesosat auttavat vähentämään näkyvästi ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä, kiinteyttämään ihoa ja tekemään siitä kauniin kosteutetun, 

Vinkkejä

 

Miksi minun tulee käyttää kasvojenpuhdistustuotetta?

Kasvojen puhdistus on ensimmäinen askel ihosi luonnollisen kauneuden ylläpitämisessä. NIVEA Energy Micellar Water -misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, meikistä, talista ja epäpuhtauksista kuivattamatta ihoa.

Kun iho on puhdistettu, se on optimaalisesti valmisteltu seuraaville hoitotuotteille ja niiden vaikuttaville ainesosille.

MITÄ TARKOITTAA SAMEA IHO?

Iholtamme irtoaa jatkuvasti kuolleita ihosoluja, mutta jos iholta puuttuu kosteutta, tämä vähentää ihon verenkiertoa, jolloin ihosi voi näyttää epätasaiselta, väsyneeltä ja epäterveeltä. NIVEA Energy Micellar Water -miselliveden käyttö aamuin illoin auttaa estämään lian ja kuolleiden ihosolujen kertymistä iholle. Tämä tekee ihosta elinvoimaisemman ja energisemmän näköisen.

Mikä aiheuttaa ihon ennenaikaista vanhenemista?

Suurin tekijä on auringonvalon UV-säteily, mutta myös muut ulkoiset tekijät, kuten stressi, vapaat radikaalit ja saastuminen vaikuttavat. Kun puhdistat kasvosi aamuin illoin NIVEA Energy Micellar Water -misellivedellä, poistat iholtasi lian ja epäpuhtaudet sekä autat sitä pysymään raikkaan kauniina. Näin ehkäiset myös ihosi ikääntymistä. C-vitamiini, B3-vitamiini ja karpalouute auttavat ihoasi uudistumaan ja tuottamaan uusia ihosoluja.