Misellivesi

Tehokkuutensa ansiosta misellivesi, joka tunnetaan myös nimellä misellipuhdistusaine, on suosittu tuote ihonhoidossa. Se on täydellinen jopa itsepäisimmänkin meikin poistamiseen ja kasvojen puhdistamiseen liasta ja ulkoisten tekijöiden aiheuttamista jäämistä - jättämättä jälkeensä öljyistä tai tahmeaa tunnetta. Puhdistava misellivesivalikoimamme on suunnattu kaikentyyppisille ihoille, eivätkä ne  vaadi huuhtelua tai hankausta. Tutustu parhaaseen misellipuhdistustuotteeseemme ja kaikkeen, mitä sinun tulee tietää misellipuhdistusvedestä. 

Mitä misellivesi on? Ja miten se toimii?

Mitä siismisellivesi on? Olet ehkä kuullut siitä ja sen vaikutuksista, mutta mitä se oikeastaan on ja miten se toimii? Miselliä sisältävissä all-in-one-meikinpoistotuotteissamme käytetään mietoja pinta-aktiivisia aineita, jotka ryhmittyvät yhteen muodostaen misellejä (mistä nimi juontuu). Nämä miselliryhmät toimivat kuin magneetit imien iholta likaa ja öljyä. Kun käytät MicellAIR-tuotteitamme vanulappujen kanssa, misellit kiinnittyvät vanuun ja puhdistavat ihon päivittäisistä ärsykkeistä, kuten talista, liasta ja meikistä - antaen ihon samalla hengittää ja avaten tukkeutuneet huokoset.

 

Misellivedestä puhdistusliinoihin

Suositpa sitten misellipuhdistusainetta vanulapulla tai käteviä laukkuun sujautettavia misellipuhdistusliinoja, voit luottaa meihin! Miselliä sisältävätpuhdistusliinamme tarjoavat samaa tehokkuutta kuin vanulaputkin, imien likaa ja öljyä iholtasi. Tutustu parhaisiin misellipuhdistusliinoihimme superpuhtaiden ja virkistyneiden kasvojen saamiseksi!

 

Misellivesi kaikille ihotyypeille:

Parhaat misellipuhdistusvedet sopivat käytettäviksi kaikille ihotyypeille. Mietitkö, mistä niitä löytää? Olet oikeassa paikassa. Laaja misellipuhdistusvesivalikoimamme puhdistaa tehokkaasti kaikkia ihotyyppejä rasvaisesta herkkään ja jopa akneen taipuvaiseen ihoon.

 

Misellivesi ja rasvainen iho

Kuten muillekin ihotyypeille, misellivesi sopii loistavastirasvaiselle iholle. Misellipuhdistusaineen sisältämät misellit vetävät puoleensa öljyä auttaen pääsemään eroon ihon ylimääräisestä talista ja estäen öljyn kerääntymisen iholle. Tämän seurauksena misellivesihoito rasvaiselle iholle auttaa ehkäisemään näppylöitä, jotka normaalisti johtuvat rasvaisesta ihosta.

 

Misellivesi herkälle iholle

Misellipuhdistusvedellä voidaan puhdistaa myös herkkä iho. Tietyt misellipuhdistusaineet eivät sovi herkälle iholle, sillä ne poistavat öljyjä ja kuivattavat ihoa. Herkälle iholle tarkoitetun miselliveden valmistuksessa on käytetty glyseriiniä, joka kosteuttaa ihoa sitä puhdistettaessa - suojaten herkkää ihoa kuivumiselta ja lisä-ärsytykseltä

Parhaat herkän ihon misellivedet on suunniteltu erityisesti herkälle iholle, kuten NIVEA MicellAIR Micellar Water Sensitive skin.

 

Misellivesi akneen taipuvaiselle Iholle

Akneen taipuvainen iho ärsyyntyy helposti lian ja ylimääräisen talin kertymisestä. Misellivedenkäyttö akneen taipuvaisella iholla voi auttaa poistamaan ylimääräistä likaa ja talia - mikä puolestaan rauhoittaa aknea ja estää sitä tulehtumasta.

Parhaat misellivedet akneen taipuvaiselle iholle ovat sellaisia, jotka vähentävät öljyn kertymistä iholle. Kokeile NIVEA MicellAIR Professional Micellar Water, joka poistaa iholta rasvaisuuden aknen torjumiseksi.

 

Misellivesi vai kasvovesi?

Misellipuhdistusvesi ja kasvovesi sekoitetaan usein toisiinsa. Vaikka ne näyttävät samalta ja antavat samankaltaisia hyötyjä, niiden käyttötarkoitukset ovat hieman erilaisia. Misellipuhdistusvesi on suunniteltu puhdistamaan ihosi, poistaen meikin, lian ja muut ulkoiset ärsykkeet. Kasvovesi sen sijaan on suunniteltu antamaan iholle kosteutta ja mineraaleja, jotka katoavat misellivedellä puhdistettaessa.

Lyhyesti sanottuna, misellipuhdistusvesi ja kasvovesi on suunniteltu käytettäväksi rinnakkain ihon puhdistamiseksi ja täydentämiseksi, luoden iholle terveen hehkun.