Suodatin
Lajittele
Lajittele

MEILLÄ ON PUHDISTUSLIINA JOKA TILANTEESEEN

NIVEAn kasvojenpuhdistusliinat ovat täydellisiä ihon puhdistukseen; ne syväpuhdistavat kasvosi nopeasti ja tehokkaasti. Laajan puhdistusliinavalikoimamme ansiosta meillä on juuri sinulle sopiva tuote ihotyypistäsi ja tarpeistasi riippumatta – halusitpa aloittaa ja viimeistellä päiväsi tuntien olosi raikkaaksi, menossa mukana kulkevaa puhdistusta tai täydellistä puhdistusliinaa meikinpoistoon. Tutustu NIVEAn puhdistusliinavalikoimaan täällä.

Puhdistusliinat - Tieteellisesti kehitetty syvään ja tehokkaaseen kasvojen puhdistukseen

NIVEA Wipes -puhdistusliinat on kehitetty varmistamaan, että ne syväpuhdistavat ihon ja saavat sen tuntumaan pehmeältä ja raikkaalta. Puhdistusliinat puhdistavat ja kosteuttavat ihoa hellävaraisesti ja saavat sen näyttämään hyvinvoivalta ja tasaiselta. NIVEA 3 in 1 Refreshing Cleansing Wipes -puhdistusliinat sekä puhdistavat ihon tehokkaasti että syväkosteuttavat sitä tehden siitä pehmeän ja sileän tuntuisen. NIVEA Sensitive Cleansing Wipes -puhdistusliinat ovat ihanteellisia heille, jotka haluavat puhdistaa kasvonsa hellävaraisesti ja tuntea olonsa raikkaaksi ja virkistyneeksi.


Puhdistusliinat - Kasvojenpuhdistustuotteet, joihin voit luottaa

NIVEA Wipes -puhdistusliinat sopivat kaikkiin tarpeisiisi – tehokkaaseen puhdistukseen seikkailuntäytteisenä viikonloppuna, raikastavaan ja ihoa hoitavaan puhdistukseen, tai ihonhoitoon aamuun ja iltaan. Kokeile meikinpoistoon NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Removing Wipes -puhdistusliinoja, jotka poistavat erittäin tehokkaasti voimakkaankin, vedenkestävän meikin.