Kiinteytä kasvojasi kasvojumpalla

Jos se sopii Meghan Marklelle, niin se sopii myös meille. Kokeile kasvojumppaa,joka on suunniteltu tekemään ihostasi kiinteämpi ja säteilevämmän näköinen.

KUINKA KASVOJUMPPA TOIMII?

Valitettavasti ikääntyessämme ihomme alkaa roikkumaan, selvitä miksi kasvojumppa voi tuod kiinteämmän ja nuorekkaamman näköisen ihon.

MIKÄ ON KASVOJUMPAN TARKOITUS?

Kasvoillasi on yli 50 eri lihasta ja, toisin kuin suurimmassa osassa muuta kehoa, monia kasvojen lihaksista harvemmin käytetään. Tekemällä säännöllisesti kasvojumppaa kohennat verenkiertoa kasvojesi eri alueilla täyttäen näin lihasten ja ihon happivarastot. Tämä tekee ihosta kirkkaan ja kauniin sekä antaa sille terveellisen hehkun. Kuin kasvojen kohotus ilman leikkausta.

Suorittamalla näitä kasvojumppaharjoituksia säännöllisesti, saat kasvosi näyttämään hyväkuntoisilta myös pitkällä tähtäimellä. Lisäksi säännöllinen kasvojumppa parantaa veren virtausta tuoden näin ihosoluillesi enemmän ravinteita, joka johtaa ihosolujen uusiutumisen stimuloitumiseen ja silmänalusryppyjen vähenemiseen.

KUINKA USEIN SINUN PITÄISI SUORITTAA KASVOJUMPPA?

Jos haluat tuloksia nopeasti, niin sinun pitäisi pyrkiä suorittamaan kasvojumppa 3-5 kertaa viikossa, noin 20 minuuttia joka kerta.

5 KASVOJUMPAN ETUA

  • Vahvistaa kasvojen lihaksia.
  • Vähentää ryppyjen ilmaantumista.
  • Lisää verenkiertoa.
  • Poistaa jännityksen kasvoista ja kaulasta.
  • Kiinteyttää ja kiristää kasvojen ihoa.


ERILAISIA KASVOJUMPPIA IHOSI PARANTAMISEKSI

Olit sitten reissussa tai rentoutumassa kotona, voit tehdä näitä kasvojumppia missä vain!

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

KOHOTA NENÄN YMPÄRILLÄ OLEVIA JUONTEITA

Hymyile niin leveästi kuin pystyt ja paina sormenpäillä nenäsi ja huuliesi välillä olevia juonteita. Nosta lihaksiasi samalla kun painat sormillasi niitä vastukseksi. Tämä vahvistaa poskilihaksiasi ja antaa sinulle täyteläiset posket – klassinen nuoruuden merkki.

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

KIRISTÄ ROIKKUVA KAULA

Kaula on usein yksi ensimmäisistä paikoista, jossa ikääntymisen merkit näkyvät. Käytä tätä kasvojumppaa leukapielen ja kaulan alueella. Paina yksinkertaisesti kielesi kitalakeen. Sitten katso ylöspäin leuka kohti kattoa, hymyile ja niele. Tee tätä 30-60 sekunnin ajan.

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

SILOITA OTSAASI

Kiristääksesi otsan ihoa, kurtista ensin niin kovaa kuin pystyt yrittäen tuoda kulmakarvat silmiesi yli ja lähemmäksi toisiaan. Sitten tee päinvastoin ja nosta kulmakarvat niin ylös kuin mahdollista, avaten silmäsi avoimiksi. Toista nämä liikkeet viisi kertaa.

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

HARJOITA SUUN YMPÄRYKSEN LIHAKSIA

Istu alas ja taivuta päätäsi taaksepäin. Mutrista huulesi tiukasti ja työnnä niitä eteenpäin. Pidä 8-10 sekuntia tätä asentoa ja toista viisi kertaa kiinteyttääksesi huulien aluetta.

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

Q10 Firming Cream

Jos haluat tehostaa ihoasi vielä enemmän, meidän Q10 Firming Cream on juuri mitä tarvitset pitääksesi nuorekkaamman näköisen ihon. Se on täynnä Q10-koentsyymiä, joka antaa soluille energiaa pitämään ne stimuloituina ja tuoreina. 

5 YKSINKERTAISTA KASVOJUMPPAA KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

KOHONNEILLE POSKILIHAKSILLE

Tämä on täydellinen harjoitus roikkuville poskille. Sulje huulesi ja hymyile vienosti ennen kuin imet poskesi niin sisään kuin pystyt. Pidä tätä asentoa 8-10 sekuntia ennen kuin päästät ja toista se viisi kertaa.

MITÄ ON KASVOJOOGA?

Toisin kuin jotkut kasvojumpat, kasvojooga keskittyy rentouttamaan ja kiinteyttämään kasvoja. Samalla tavalla kuin oikea jooga vähentää lihasjännitystä, kasvojooga on tarkoitettu vastustamaan ilmeiden tuottamaa rasitusta saaden sekä lihakset, että ihon rentoutuneeksi ja virkistyneeksi.

Esimerkkinä kasvojoogasta on käsien yhteen hierominen, niin että ne ovat lämpimiä ja sitten kämmenien asettaminen suljettujen silmien päälle pitäen niitä siinä ainakin muutaman minuutin samalla hengittäen syvään. Tämä keventää jännitystä silmien alueella.

VINKKEJÄ KASVOJUMPAN TEKEMISEEN OIKEALLA TAVALLA

  • Kasvojumpan tekeminen makuuasennossa on kaikkein tehokkainta.
  • Varmista, että kätesi ovat puhtaat ennen kuin kosket kasvoihisi.
  • Yritä tehdä kasvojesi kunto-ohjelma samaan aikaan joka päivä, että et unohda sitä.
  • Älä koskaan vedä tai nyi ihoa aggressiivisesti – tämä saattaa korostaa ryppyjä.
  • Yhdistä kasvojumppa tavalliseen jumppaan antaaksesi ihollesi parhaan mahdollisen tehostuksen.

5 SILMIEN ALUEEN KASVOJUMPPAHARJOITUSTA

TAISTELE SILMÄNALUSRYPPYJÄ VASTAAN

Iske silmää osittain vain yhdellä silmällä pitäen toista auki. Pidä tätä asentoa sekunnin ja varmista, että kaikki silmän ympäryksen lihakset ovat käytössä. Sitten lopeta ja toista 20-25 kertaa.

5 SILMIEN ALUEEN KASVOJUMPPAHARJOITUSTA

KARKOITA HARAKANVARPAAT

Tämä silmäjumppa on täydellinen vähentämään juonteiden näkymistä silmäkulmissa. Rentouta ensin kasvot, sitten pidä silmät auki ja nosta alaluomia liikuttamatta yläluomia. Pidä 1-2 sekuntia ennen kuin lopetat ja toista 20-25 kertaa.

5 SILMIEN ALUEEN KASVOJUMPPAHARJOITUSTA

STIMULOI VERENKIERTOA

Laita kolme keskimmäistä sormea kummankin silmän alle ja vedä hellästi alaspäin avataksesi molempia silmiä enemmän. 

Kun teet näin, yritä sulkea silmiäsi käyttäen kaikkia lihaksia niiden ympärillä. Pidä 8-10 sekunnin ajan ennen lopettamista ja toista viisi kertaa.

5 SILMIEN ALUEEN KASVOJUMPPAHARJOITUSTA

YLÄLUOMIEN HARJOITUS

Aloita nostamalla hellästi kulmakarvojasi ulos- ja ylöspäin sormenpäilläsi. Sitten käytä lihaksiasi vastustamaan liikettä painamalla kulmakarvoja takaisin alaspäin 8-10 sekunnin ajan. Toista harjoitus viisi kertaa. Tämä kohottaa kulmiasi luonnollisesti.

5 SILMIEN ALUEEN KASVOJUMPPAHARJOITUSTA

KOKO SILMIEN ALUEEN HELLÄ KIINTEYTYS

Paina kaksi sormea molemmille ohimoillesi ja avaa ja räpyttele silmiäsi nopeaan tahtiin 8-10 sekunnin ajan. Lepää ja toista tämä viisi kertaa.


TARVITSEEKO MYÖS VARTALOSI IHO KIINTEYTYSTÄ?

Q10antaa soluillemme energian kunnolliseen uudistumiseen. Tuotamme luonnollisesti Q10:tä, mutta kun meistä tulee vanhempia tämän elintärkeän koentsyymin tuotanto vähentyy. Meidän Q10 Rich Firming Body lotion- vartalovoiteemme vähentää hyvin ikääntymisen merkkejä ja selluliittia. Lue lisää siitä, kuinka parantaa vartalosi ihon kimmoisuutta.