Suunympärysjuonteiden: kauneus

Juonteet suun ympärillä ja hymyrypyt ovat kauniita. Ne ovat ilon merkki ja usein onnellisen henkilön tunnistaa kasvojen hymyryppyjä lukemalla. Naurun ja hymyilyn täyttämä elämä näkyy pieninä juonteina suun ja silmien ympärillä. Lue lisää naururypyistä ja siitä, miten voit hoitaa niitä.

Hymyrypyt: mitä ne tarkoittavat?

Rypyt suun ympärillä ovat tuloksena onnellisista ja iloisista ajoista elämässäsi - käytä luontainen kauneus eduksesi!

Hyväksy rypyt suun ympärillä!

Ikääntymistä ei tule hävetä ja hymyrypyt ja juonteet suun ja silmien ympärillä johtuvat hymyn ja naurun täyttämästä elämästä. Ne kertovat nauttimistasi onnellisista ajoista ja jännittävistä kokemuksista - joten nyt on aika iloita niistä ja ikääntyä arvokkaasti.

Miksi monet yrittävät häivyttää rypyt suun ympärillä?

Jotkut naiset huolestuvat ikääntymisen alkaessa ja pienien juonteiden ilmaantuessa ja etsivät välittömästi keinoja ihon ikääntymisen estämiseksi. Jos taas otat ikääntymisen toisin, voit nähdä sen positiiviset puolet, kuten hymyryppyjesi kauneuden. Älä unohda, että saavuttaessasi kypsemmät vuotesi, olet ollut onnekas ja nauttinut pitkästä elämästä ja kokenut monia ihania elämyksiä. Rypyt kasvoillasi antavat kuvan tunteista, jotka olet kohdannut ja kokemistasi hyvistä ajoista. Kaikki suun ympärillä olevat juonteet kertovat iloisista muistoista. Jos otat positiivisemman asenteen ikäntyymiseen, vahvistat itsetuntoasi ja opit rakastamaan luontaista ulkonäköäsi.

Hymyrypyt suun ympärillä: hoidot

Vaikka hymyrypyt ja juonteet ovat kokemuksen ja onnellisuuden merkki, voit halutessasi vähentää niitä oppaamme avulla.
Hoida juonteita suun ympärillä:

laajenna suun aluetta

Ensiksikin, vedä huulesi sisään ja pidä niitä tiukasti yhdessä. Sitten laajenna suun aluetta puhaltamalla ilmaa suuhusi. Pidä ilma sisällä ja laske viiteen ennen kuin puhallat ilman ulos ja toistat tämän harjoituksen muutaman kerran. Tämä auttaa vähentämään hymyryppyjen näkymistä.
Hoida juonteita suun ympärillä:

kalanaama

Seuraavassa kasvojumppassa sinun tulee imeä poskesi sisään ja suputtaa huulesi niin, että näytät kalalta. Pidä kalanaama ja laske viiteen ennen kuin rentoutat kasvosi. Toista pari kertaa. Jatka kalanaaman harjoittelua vahvistaaksesi kasvojasi ja antaaksesi hoitaaksesi suunympärysryppyjä

Hoida juonteita suun ympärillä:

poskien puristelu

Hymyile leveästi niin, että hampaasi näkyvät ennen kuin puristat poskiasi sivuilta venyttääksesi suupieliäsi. Tämä harjoitus toimii juuri niillä alueilla, mihin naururypyt yleensä muodostuvat. Parhaan hoidon suun ympärillä oleville juonteille saat, kun toistat tämän harjoituksen viisi kertaa.
Hoida juonteita suun ympärillä:

tee O-muoto huulillasi

Tämä harjoitus auttaa aktivoimaan poskiesi lihakset. Yritä tehdä pieni O-kirjain supussa olevilla huulillasi. Samalla kuin teet tätä, yritä hymyillä suupielilläsi - sinun tulisi tuntea poskien venyvän. Pysy liikkumatta muutamia sekuntteja ennen rentouttamista.
Hoida juonteita suun ympärillä:

nosta poskipäitäsi

Purista huulesi yhteen rennosti ja hymyile leveästi, jolloin poskiluittesi tulisi nousta. Pidä tämä asento muutamia sekuntteja ja rentoudu. Tämä harjoitus vahvistaa poskilihaksiasi ja vähentää naururyppyjen näkymistä.

Rypyt suun ympärillä ja Q10 - olennainen osa solujen energiantuotantoa

Q10:n lisääminen tehokkaaseen ryppyjä vähentävään koostumukseen parantaa ihon energiantuotantoa, ja auttaa ihoasi sen tärkeissä toiminnoissa, kuten ihon suojaamisessa, korjaamisessa ja uudistamisessa. Kaikki nämä prosessit ovat avainasemassa Suun ympärys juonteiden hoidossa. Q10-voide, kuten NIVEA Q10 Power Firming Day Cream -päivävoide on olennainen osa ikääntyvän ihon hoitorutiinia. Jos yhdistät yövoiteen, kuten NIVEA Q10 Power Firming Night Creamin, rutiiniisi, tiedät, että ihosi uusiutuu tehokkaasti nukkuessasi, että hymyrypyt ja juonteet vähenevät ja ihosi pysyy kosteutettuna.

Ravitaksesi ihoasi enemmän kokeile lisätä muutamia tippoja NIVEA Q10 Power Pampering Oil -kasvoöljyä yövoiteesi sekaan saavuttaaksesi erityisen kauniin ihon.

Huippuneuvot suun ympärys juonteiden näkyvyyden vähentämiseksi

Varmista, että juot tarpeeksi vettä pitääksesi ihosi kosteutettuna
Syö ruokaa, jossa on paljon E-vitamiinia, sillä se on tärkeä antioksidantti, joka pitää ihon raikkaana ja nuorekkaana.
Lopeta tupakointi - se aiheuttaa kimmoisuuden katoamisen ja vähentää ihon kiinteyttä.
Varmista, että käytät aina aurinkosuojaa, kuten NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream -voidetta, suojataksesi kasvojasi UVA-säteiden ikäännyttävältä vaikutukselta.