MITÄ ON HYALURONIC ACID?


KAIKKI, MITÄ SINUN TULEE TIETÄÄ
Hyaluronihapon hyödyt iholle

HYALURONIC ACID

Mitä On Hyaluronihappo?

Hyaluronihappo kuulostaa paljon pelottavammalta kuin se on, koska monet meistä eivät rohkenisi laittaa happoa kasvoillemme. Hyaluronihappo on itse asiassa geelimäinen aine, jolla on ainutlaatuinen kyky säilyttää kosteutta. Itse asiassa kehomme tuottaa sitä luonnollisesti auttaakseen meitä säilyttämään kosteuden ihollamme. Sitä on myös silmissä, nivelissä ja sidekudoksessa.

Tuotamme entistä vähemmän hyaluronihappoa ikääntyessämme, ja ihostamme tulee siksi kuivempi ja vähemmän joustavampi – ja tämä aiheuttaa syviä ryppyjä. Hyaluronihappo toimii mainiosti ikääntymistä estävänä aineena kasvovoiteissa ja seerumeissa, koska se voi sitoa itseensä yli 1 000 kertaa painonsa verran vettä.

Mihin Muuhun Hyaluronihappoa Voi Käyttää?

 1. Nivelsairauksien lievittämiseen 
 2. Niille, joilla on kuivat silmät – hyaluronihappoa on joissain silmätipoissa

Hyaluronihapon Hyödyt Iholle

 • Ihon kosteus – pitää ihosi kosteutettuna ja säteilevänä
 • Ryppyjä estävät ominaisuudet – koska se kykenee sitomaan itseensä suuria määriä vettä, iho pysyy kosteutettuna; tämä auttaa estämään ryppyjen muodostumista ja vähentää jo olemassa olevia ryppyjä
 • Parantavat ominaisuudet – hyaluronihapon levittämisen haavoihin on osoitettu auttavan ihon pintahaavojen kokoa pienentäen ja lievittäen kipua näillä alueilla
 • Antioksidantti – auttaa pitämään ihon terveen näköisenä


hyaluronic acid JA PÄIVITTÄINEN IHONHOITORUTIINISI

Edes paras hyaluronihapposeerumi ei pidä ihoa terveenä, säteilevänä ja rypyttömänä, jos et käytä sitä osana hyvää ihonhoitorutiinia – etenkin ikääntyessäsi.

AAMULLA:

 1. Herättyäsi pese kasvoiltasi pois kaikki yön aikana kerääntynyt lika ja aloita päiväsi tuntien olosi raikkaaksi – kokeile NIVEA Daily Essentials Refreshing Wash Gel -puhdistusgeeliä.
 2. Levitä kosteusvoidetta, kuten NIVEA Hyaluron Firming Day Cream -päivävoidetta, jotta kosteus pysyy iholla koko päivän ja ryppyjen muodostuminen vähenee.
 3. Käytä korkean suojakertoimen aurinkosuojavoidetta kasvoille torjuaksesi auringon aiheuttamia ikääntymisen merkkejä ja vähentääksesi ihovaurioita.

 

ENNEN NUKKUMAANMENOA:

 1. Poista meikki tarvittaessa NIVEA MicellAIR Expert Make-Up Remover -meikinpoistoaineella.
 2. Kokeile NIVEA Daily Essentials Refreshing Cleansing Milk -puhdistusemulsiota päivän aikana kerääntyneen lian poistamiseen.
 3. Puhdista ihohuokoset kasvovettä käyttäen. 
 4. Levitä silmänympärysvoidetta vähentääksesi silmien ympärillä olevia ryppyjä.
 5. Levitä hyaluronihappoa sisältävää yövoidetta kosteuden lukitsemiseen yön yli – kokeile NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elascitity -yövoidetta.
   


CELLULAR HYALURON FILLER NIGHT CREAM

Tämä magnoliauutetta ja hyaluronihappoa sisältävä yövoide tukee ihon uusiutumista, parantaa sen kiinteyttä ja vähentää ryppyjen ilmestymistä yön aikana.