LÖYDÄ IHOSI KIMMOISUUDEN PALAUTTAVA, KIINTEYTTÄVÄ KASVOVOIDE

Kasvoja kiinteyttävä kasvovoide on kasvovoide, joka on suunniteltu luomaan iholle kiinteämpi, kimmoisampi olemus. Kiinteyttävä voide toimii kiristämällä ja hoitamalla ihoa lisäten ihon tuottamien kollageenin ja elastiinin määrää. Ikääntyessämme ihon kollageenituotanto laskee luonnostaan, mikä vähentää kiinteyttä.

NIVEA Cellular -voiteet on luotu huolellisesti käyttäen ainesosia, jotka ovat tunnettuja ihon kimmoisuuden palauttamiskyvystään. Cellular Expert Lift -voiteet korjaavat ihon vaurioita vahvistamalla ihon suojakerrosta, ja ajan myötä palauttaen ihon kiinteyden ja korostaen kasvonpiirteitä. Cellular Expert Filler -voiteet palauttavat ihon täyteläisyyden ja antavat sille lisäkiinteyttä täyttäen samalla juonteita ja nukkumisen aiheuttamia jälkiä.

Löydä kasvoja kiinteyttäviä voiteita sisältävä NIVEA Cellular -tuotesarja, ja aloita ihosi kimmoisuuden palauttaminen tänään.

Mitä hyötyjä ihoa kiinteyttävällä kasvovoiteella on?

Kiinteyttävän kasvovoiteen käytöllä on lukuisia hyötyjä iholle. Ihoa kiinteyttävä voide hyödyntää ainesosia, kuten foolihappoa, bakuchilia ja peptidejä. Ne kiinteyttävät roikkuvaa ihoa, jolloin iho näyttää eläväisemmältä. Kyseiset ainesosat stimuloivat kollageenituotantoa, joka kohentaa ihon kimmoisuutta ja vähentää hiusjuonteita ja ryppyjä. 

Ihon kiinteyttämisen lisäksi voiteet kosteuttavat ihoa ainesosilla, kuten hylauronihapolla. Hyaluronihappo lukitsee ihoon säilyttäen sen pehmeyden, täyteläisyyden ja sileyden ehkäisten kuivumista ja elottomuutta. 

Lisäksi kiinteyttävät kasvovoiteet tasoittavat ihonsävyä vahvistamalla ihon suojakerrosta palauttavilla ainesosilla ja tehden ihosta terveemmän näköisen.

 

5 kiinteyttävien kasvovoiteiden pääainesosaa

Voit löytää näitä pääainesosia kiinteyttävistä kasvovoiteista, jotka kohentavat ihon kimmoisuutta ja palauttavat sen kiinteyttä ajan myötä:

Foolihappo: synteettinen versio folaattivitamiinista, eli B9-vitamiinista, jonka tehtävä on tukea solujen kasvua ja tuotantoa ikääntymisen merkkien vähentämiseksi.

Hyaluronihappo: tämä luonnollinen, geelimäinen aine syväkosteuttaa ihoa, kohentaen ihon tekstuuria näkyvästi.

Bakuchioli: retinoidi, joka stimuloi kollageenituotantoa ja ihosolujen uusiutumista tehden ihosta täyteläisemmän ja notkeamman. 

Retinoli: A-vitamiinin muoto, joka kohentaa ihon kimmoisuutta ja kiinteyttä vähentäen juonteiden näkyvyyttä.

Peptidit: nämä aminohapot toimivat proteiinien, kuten kollageenin ja keratiinin, perustana ja ne kiinteyttävät ihoa edistäen nuorekkaampaa ulkonäköä.