nainen käyttää foolihappoa

Mitä Foolihappo on & kuinka se on hyödyksi iholle?

Foolihappo, eli B9-vitamiini, on folaatin muoto, jolla on upeita anti-aging-hyötyjä ihollesi. Lisäksi siitä on hyötyä ihollesi muillakin tavoin. Lue eteenpäin saadaksesi tietää lisää.

FOOLIHAPPO: B9-VITAMIININ MERKITYS IHONHOIDOSSA

Ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat ilmestyä yleensä 25 ikävuoden jälkeen. Ihon ikääntyessä saatat saada ryppyjä, ja ihosi saattaa alkaa roikkumaan. Tämä huolettaa monia, ja anti-ageing-ihonhoitotuotteiden käyttöönotto ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmestyessä voi auttaa säilyttämään ihosi nuorekkuuden.

Saatat jo tuntea Hyaluronihapon, tai C-vitamiinin anti-ageing-ihonhoidossa. Mutta Foolihappo on tärkeä ainesosa. Mitä Foolihappo siis on? Mitä hyötyjä sillä on ja miksi se sopii anti-aging-ihonhoitoon? 

MITÄ FOOLIHAPPO ON?

Foolihappo, joka tunnetaan myös B9-vitamiinina, on synteettinen versio ruuassa luonnollisesti esiintyvästä folaatista. Foolihappo on tärkeää keholle, sillä se säätelee uusien terveiden solujen syntymistä, mukaan lukien punasolujen, jotka kuljettavat happea. Kehosi ei kykene tuottamaan folaattia, joten terveellinen ruokavalio, tai B9-vitamiinilisän syöminen, voi auttaa ehkäisemään anemiaa. Sitä kutsutaan usein elämän vitamiiniksi.

ONKO FOOLIHAPPO HYVÄKSI IHOLLE?

Foolihappo tukee solujen toimintaa, solujen kasvua ja uusien solujen kehitystä auttaen vähentämään ikääntymisen merkkejä. Lisäksi Foolihappo kosteuttaa ihoa, suojelee sitä auringolta ja voi auttaa ehkäisemään aknen esiintymistä.


ONKO FOOLIHAPPO HYVÄKSI IHOLLE?

FOOLIHAPON HYÖDYT IHOLLESI

1. FOOLIHAPPO VÄHENTÄÄ IKÄÄNTYMISEN MERKKEJÄ
Foolihapon säännöllinen käyttö stimuloi ihoa tuottamaan lisää kollageenia, ihosi tärkeintä rakenneainetta. Suurempi määrä kollageenia tarkoittaa kiinteämpää ihoa - saaden sinut näyttämään nuoremmalta vähentämällä ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.

2. FOOLIHAPOLLA ON AURINGOLTA SUOJAAVIA OMINAISUUKSIA
Muita Foolihapon hyötyjä ovat muun muassa auringon aiheuttamien vaurioiden minimointi, kun iho altistuu UV-säteille. B9-vitamiini voi vähentää vaurioituneen ihon DNA-vaurioita, ja sen ihoa kiinteyttävät ominaisuudet tarkoittavat, ettei iho kuivu tai ryppyynny niin paljon astuessasi ulos aurinkoon.

3. FOOLIHAPPO YLLÄPITÄÄ KOSTEUTTA
Foolihappo lisää myös ihosi kosteutusta, sillä se ylläpitää ihon suojakerroksen toimintaa. Tämä auttaa lukitsemaan ihoon kosteutta ja taistelemaan kuivuutta vastaan. 

4. FOOLIHAPPO AUTTAA EHKÄISEMÄÄN AKNEA
Foolihapon päivittäinen käyttö voi auttaa vähentämään toksiineja koko kehossa. B9-vitamiinin antioksidantit tunnetaan niiden ihon oksidatiivista stressiä vähentävistä ominaisuuksista. Tulokset? Akne ja finnit ovat lievempiä ja niitä esiintyy harvemmin.   

5. FOOLIHAPPO TAISTELEE FOLAATIN VAJEESTA JOHTUVAA IHON PIGMENTAATIOTA VASTAAN
Yksi folaattivajeen oireista on ihon pigmentoituminen. Folaattivajeinen ihosi voi alkaa näyttämään väsyneemmältä, ja foolihappoa (B9-vitamiini) sisältävät ihonhoitotuotteet voivat palauttaa sen hehkun.

nainen, jolla on Nivea-kasvovoide
nainen levittää Nivea-kasvovoidetta

MUITA FOOLIHAPON HYÖTYJÄ

Foolihapon lisääminen ruokavalioon voi olla erittäin hyväksi terveydellesi. B9-vitamiinin saannin lisäämisellä voit helposti saavuttaa terveemmät hiukset ja vahvemmat kynnet. Foolihappo voi taistella haitallisia sairauksia vastaan ja vähentää hermostoputkesta johtuvia syntymävikoja raskauden aikana. Siksi Foolihappo onkin ainesosa, josta kehosi hyötyy useilla tavoilla

 

MISTÄ FOOLIHAPPOA VOI LÖYTÄÄ?

Foolihappoa esiintyy luonnostaan lehtivihreissä ruuissa, kuten parsakaalissa ja parsassa sekä sitrushedelmissä, auringonkukansiemenissä, viljoissa, kananmunissa ja merenelävissä. Foolihappoa voi löytää myös leivästä, pastasta ja viljoista. Lasillinen maitoa on loistava Foolihapon lähde. 

Foolihappoa löytyy myös lisäravinteista ja tableteista, tai ihonhoitotuotteista, kuten geeleistä, kosteusvoiteista, rasvoista ja seerumeista. Aloe Vera on loistava Foolihapon ja B12-vitamiinin lähde, ja B12-vitamiini on myös ainesosa, jota käytetään ihopigmentaation parantamiseen.


LISÄÄ FOOLIHAPPOA IHONHOITORUTIINIISI NIVEAN CELLULAR-TUOTESARJALLA

Ihon uusiutumista ja elvyttävää prosessia tukeva NIVEA Cellular Expert Filler -tuotesarja sisältää erittäin tehokkaita anti-age-ainesosia, jotka vähentävät ikääntymisen merkkejä ihollasi. 

Hyödyntäen kahta Hyaluronihapon tyyppiä, puhdasta Foolihappoa ja Anti-age-tehostajia (Kreatiniini, Glyseriini, Magnoliauute). NIVEA Cellular Expert Filler -tuotesarja kehiteltiin auttamaan ihoa sen luonnollisen kauneuden ylläpitämisessä hoitamalla ikääntymisen juurisyytä, ja vähentämällä ikääntymisen merkkejä. 

VAIHE 1: NIVEA Cellular Expert Filler Eye Cream

Iho on ohuinta silmiesi ja huultesi ympärillä tehden niistä alttiimpia näkyville ikääntymisen merkeille kuin muut kasvojesi osat. Puhdistettuasi kasvot saasteista ja epäpuhtauksista, nappaa käteesi NIVEA Cellular Expert Filler Eye & Lip Contour Cream täyttääksesi staattiset ja dynaamiset ryppysi samalla kiinteyttäen silmien ja huulien ympäristöä. 

Puhdasta Foolihappoa ja suuren määrän Hyalyronihappoa sisältävä Eye & Lip Contour Cream on hajustamaton, ja sen on todistettu vähentävän kasvojuonteiden ja hiusjuonteiden näkyvyyttä 20 %:lla jo viikossa.*
* Pisteytyksen nousuprosentti, 4-viikkoinen tutkimus, jossa oli mukana 39 naista, 2021. 

VAIHE 2: NIVEA Cellular Expert Filler Concentrated Anti-Age Serum

Seerumin lisääminen rutiiniisi tarjoaa ihollesi ravitsevia ja terveellisiä ainesosia. Concentrated Anti-Age Serum sisältää puhdasta Foolihappoa ja Hyaluronihappoa, ja voi auttaa kiinteyttämään ja uudistamaan kasvojasi täyttäen näkyviä ryppyjä. 

NIVEA Cellular Expert Filler -tuotesarja sisältää kaksi seerumia, joten jos etsit nopeasti imeytyvää anti-age-seerumia, joka silottaa ja täyteläistää kasvojasi jo yhdellä käyttökerralla, NIVEA Cellular Expert Filler Hyaluronic Anti-Age Serum on saatavillasi.

VAIHE 3a (päivä): NIVEA Cellular Expert Filler Day Care

Viimeistele aamurutiinisi NIVEA Cellular Expert Filler Intensive Anti-Age Day Carella, joka on ylellinen, samettisen pehmeä kasvovoide ruusuisella koostumuksella. Saatavilla SPF15- tai SPF30-suojakertoimella, tämä päivävoide sisältää puhdasta Foolihappoa ja kahta Hyaluronihappotyyppiä. Jo viikossa ihon kiinteys on käsinkosketeltavasti parantunut 20 %:lla, ihon täyteläisyys 40 %:lla ja rypyt pienentyneet 25 %:lla.**

** Pisteytyksen nousuprosentti, 4-viikkoinen tutkimus, jossa oli mukana 39 naista, 2021

VAIHE 3b (ilta): NIVEA Cellular Expert Filler Night Cream

Lisää kauneusuniisi jotakin uutta NIVEAn Cellular Expert Filler Intensive Anti-Age Night Carella. Kyseinen voide tukee solujen uusiutumista, ja heräät virkistyneenä ja elpyneenä. 

NIVEA Cellular Expert Filler Intensive Anti-Age Night Care toimii täydellisesti muiden tuotesarjan tuotteiden kanssa, ja sisältää ainesosia, jotka auttavat ihoasi hehkumaan ja tuntumaan pehmeältä. Viikon jälkeen iho tuntuu elpyneeltä ja sen kiinteys (+17 %) ja täyteläisyys (+25 %) ovat parantuneet*** auttaen vähentämään hiusjuonteita ja nukkumisesta aiheutuneita jälkiä.

*** Pisteytyksen nousuprosentti, 4-viikkoinen tutkimus, jossa oli mukana 38 naista, 2021


Selaa Foolihappoa sisältävää NIVEA Cellular Expert Filler -tuotesarjaa:
-product teaser slider with all Cellular Expert Filler Products-