• Kaikki
  • Erikoishoitotuotteet
  • Kasvokuorinta
  • Kasvonaamiot
  • Kasvonaamiot
  • Kasvovedet
  • Meikinpoistotuotteet
  • Micellar Water
  • Puhdistusliinat
  • Puhdistustuotteet
Suodatin
Lajittele

Puhdistustuotteet normaalille ja sekaiholle.

Suosittelemme kasvojen pesua kahdesti päivässä NIVEA-pesugeelillä. Geeli puhdistaa luotettavasti ja auttaa ylläpitämään ihon luontaista kosteustasapainoa. Normaalin tai sekaihon meikinpoistoon kannattaa kokeilla myös ihoa kirkastavaa puhdistusvaahtoa. Se ei ainoastaan puhdista tehokkaasti, vaan on myös hellä iholle. Kevyen vaahdon tuoksu on ihanan raikas, vaahto on helppo levittää ja huuhtelun jälkeen se tekee ihosta ravitun tuntuisen. Jos ihosi tyyppi on sekaiho, kuoriva pesuaine on paras valinta päivittäiseen puhdistamiseen. Kuorinta-aineet poistavat ylimääräistä talia ihon tasapainoa häiritsemättä. Kuorivat aineet puhdistavat ihohuokosia ja auttavat vähentämään epäpuhtauksia pidemmän ajan kuluessa. Se estää tehokkaasti uusien epäpuhtauksien syntyä.


Kuivan ja herkän ihon puhdistaminen

Hellävarainen pesu on tärkeää kuivalle ja herkälle iholle. Puhdistustuotteiden pitää olla hellävaraisia ihollesi, niiden on kosteutettava riittävästi eivätkä ne saa ärsyttää ihoasi. Lue lisää NIVEAn herkän ihon puhdistustuotteista: puhdistusnesteet hajottavat meikin ja ripsivärin sekä kosteuttavat ihoa. Uusimmat tämän tyyppiset nesteet perustuvat innovatiiviseen misellaariteknologiaan. Tämä tarkoittaa, että meikki- ja likahiukkaset lukitaan ja poistetaan hankaamatta. Käyttämällä tätä hellävaraista kasvojenpuhdistustapaa voit vähentää punaisuutta ja kuivia alueita sekä lievittää kireyden tunnetta. Suosittelemme lisäksi puhdistusmaitoa kuivalle ja herkälle iholle. Koska puhdistusmaidon koostumus on yleensä hyvin hellävarainen, se ylläpitää ihon luontaista tasapainoa ja poistaa epäpuhtaudet tehokkaasti. Entä jos sinulla on kiire? Silloin saat avun kätevistä puhdistusliinoista.


Epäpuhdas iho: Hoida ja kirkasta sopivilla kasvojenpuhdistustuotteilla

Pieniä kuorintahiukkasia sisältävä kuorinta-aine sopii epäpuhtaalle iholle. Kuorinta poistaa kuolleita ihosoluja ja stimuloi solujen uusiutumista sekä verenkiertoa. Saat aiempaa kirkkaamman ja tasaisemman ihonsävyn heti puhdistusvaiheesta eteenpäin. Jos käytät meikkiä peittääksesi epäpuhtaan ihon, puhdistus on vieläkin tärkeämpää. Puhdistuksen jälkeen selkeyttävä hoito on tärkeä – paras vaihtoehto tähän on kasvovesi. Se auttaa palauttamaan ihon tasapainon, poistaa viimeisetkin lian ja meikin jäämät ja valmistelee ihon vastaanottamaan muita hoitotuotteita. Tätä varten sinun tarvitsee vain kaataa muutama tippa kasvovettä pumpuliin ja taputella ihoasi sillä.