Suodatin
Lajittele
Lajittele

Meikinpoistoaineet

Meikkejä poistaessasi on tärkeää saada kaikki jäämät pois ja varmistaa, että iho on täysin puhdas. Oletpa etsimässä silmämeikinpoistoainetta tai meikinpoistoliinoja, NIVEAn meikinpoistoaineet auttavat poistamaan meikit ja puhdistamaan ihon. Jättää ihosi pehmeäksi, sileäksi ja hengittäväksi. Tutustu NIVEAn koko meikinpoistoainevalikoimaaan!

 

Paras ihoa hoitava meikinpoistoaine

Meikki saattaa aiheuttaa kuivaa ihoa tai pahentaa ihon näppyjä ihossa. Siksi meikinpoistoaineen käyttö on niin tärkeää juhlapäivän tai -yön jälkeen, erityisesti ennen kuin menet nukkumaan. NIVEAn parhaat meikinpoistoaineet eivät vain poista meikkiä pitäen ihon puhtaana, vaan ne myös auttavat hoitamaan ihoa. Meikinpoistoaineen käytön jälkeen on tärkeää lisätä kosteusvoidetta kosteuttamaan ihoa. Löydät koko NIVEAn kasvovoidevalikoiman täältä.

 

Paras silmämeikinpoistoaine, suunniteltu ihoasi ajatellen

Silmänympärysiho on erittäin herkkä ja siksi tarvitset parhaan silmämeikinpoistoaineen, joka on suunniteltu juuri herkälle silmänympärysalueelle. MicellAIR Expert Eye Make-up Remover -silmämeikinpoistoaine poistaa tehokkaasti ripsivärin, luoomivärit ja muun silmämeikin varmistaen, että silmien alue on puhdas ja voi hyvin meikin käyttämisen jälkeen - jättää 0 % jäämiä.

 

Misellivesi meikinpoistoaineena

Innovatiivisten Professional Makeup Removal -tuotteidemme takana on tiede, jolla on luotu parhaat meikinpoistotuotteet. Saat käyttöösi ammattilaismeikkitaiteilijoiden käyttämät, misellivettä sisältävät tuotteet. Micellar Professional Makeup Wipes -puhdistusliinamme tarjoavat nopean puhdistuksen ja ovat parhaat meikinpoistoliinat meikin poistamiseen. Näillä puhdistusliinoilla voit poistaa meikin ja samalla iho jää raikkaaksi ja pehmeäksi.

Meikinpoistoliinat
 
NIVEAn meikinpoistoliinat on suunniteltu poistamaan jopa pitkäkestoinen, vedenkestävä meikki niin, että ihosi saa hengittää. Eri meikinpoistoliinojemme koostumukset sopivat eri ihotyypeille, joten meillä on tuote sinulle, onpa ihosi rasvoittuva tai kuiva.