• Kaikki
  • Roll-on
  • Spray
  • Stick
Suodatin
Lajittele
Elinvoimaista raikkautta ja pitkäkestoista suojaa

Miesten NIVEA-deodoranteilla voit aloittaa jokaisen aamun raikkaana ja nauttia luotettavasta suojasta, joka kestää koko päivän. Lisäksi miehille tarkoitetut NIVEA-deodorantit ovat ihoystävällisiä, ja niissä on laaja ja miellyttävää valikoima maskuliinisia tuoksuja. 


Miesten deodoranttisuihke: Klassikko päivittäiseen käyttöön

Deodoranttisuihkeet tuntuvat erityisen raikkailta ja ovat siten kiistämätön miesten deodoranttien ykkönen. Niiden aktiiviset ja hoitavat ainesosat levittäytyvät nopeasti, helposti ja tasaisesti yhdellä painalluksella, ja tuoksu vapautuu erityisen tehokkaasti. Kainalo pysyy siten raikkaana, mukavan tuoksuisena ja kuivana pitkään. Se on täydellinen miehille, joiden aamut ovat kiireisiä ja jotka haluavat pukeutua mahdollisimman nopeasti! Vinkki: Ravista deodoranttisuihketta saadaksesi siitä parhaan tehon irti.
 
Käytännöllinen ja kompakti: Miesten roll-on tai deodoranttipuikko

Etsitkö nopeasti ja tarkasti levitettävää deodoranttia treenin jälkeiseen tai joka-aamuiseen käyttöön? Kätevä applikaattori tekee tästä erityisen helppoa. Jos etsit kätevän kokoista ja lempeän tuoksuista deodoranttia, vastauksesi on puikkodeodorantti tai roll-on. Kätevät miesten puikkodeodorantit ja roll-onit levittyvät tarkasti, ja niiden kermamainen koostumus jättää iholle suojakalvon. Onko niillä muita etuja? Tietenkin – miesten puikko- tai roll-on-deodorantit vievät vain vähän tilaa urheilukasseissa ja salkuissa. 


Deodorantti ei ole sama kuin antiperspirantti

Deodorantti suojaa luotettavasti kehon hajuja vastaan, mutta se ei estä hikoilua. Deodorantit estävät tehokkaasti hajuja muodostavien bakteereiden kasvua. Miesten antiperspiranttisuojattu deodorantti suojaa myös hikoilulta. Luontaisesti vähän hikoileville miehille deodorantti toimii hyvin. Samoin, jos hien tuotantoon ei haluta vaikuttaa. Myös tietoisesti alumiinisuoloja välttelevien kannattaa käyttää deodoranttia. Enemmän hikoileville tai hien tuotantoon vaikutushaluisille miehille antiperspirantti on kuitenkin paras ratkaisu.