Hoitavat ja luotettavat ihonhoitotuotteet NIVEAlta

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam partavaahto

parranajo

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam -partavaahto tekee parranajosta miellyttävää suojaten ihoa ärsytykseltä ja pieniltä naarmuilta.

Koko: 200 ml

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 81700 (817000681014) Tuotenumero: Protect & Care

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam -partavaahto ravitsee ihoa parranajaon aikana. Vaahto pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta. Vaahto suojaa ihoa ihoärsytykseltä ja pieniltä haavoilta. Hoitava vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka estävät ihon muuttumisen kuivaksi ja kireäksi. Vahvistaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti. Pitää ihon elinvoimaisena ja saa sen tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Dermatologisesti testattu.

  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta
  • Tekee parranajosta miellyttävää
  • Suojaa ihoa pieniltä haavoilta ja ihoärsytykseltä
  • Tukee ihon luonnollista vastustuskykyä
Varoitus:
Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 4 til-% on palavia aineita.

Aloe vera

B-provitamiini

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, Isobutane, Laureth-23, Triethanolamine, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Propylene Glycol, Sorbitol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Piroctone Olamine, Limonene, Linalool, Parfum

Käyttökohde

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam partavaahto

1.
Ravista hyvin ennen käyttöä.
2.
Kastele kasvot ja hiero geeliä iholle.
3.
Se muuttuu hetkessä täyteläiseksi vaahdoksi ja voit aloittaa parranajon.