Protect & Care After Shave Balm

100 ml

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
benefits-soothing
Rauhoittava
Aloe vera
B5-provitamiini
Normaali iho
Kuiva iho
  • Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta, jotka aiheuttavat ihon kuivumista
  • Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen
  • Vähentää punoitusta ja kireyden tunnetta iholla
  • Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen luonnollista puolustuskykyä
  • Imeytyy nopeasti, ei jätä rasvaista tunnetta

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Protect & Care Moisturising After Shave Balm -partabalsami kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja lievittää ihoärsytystä hetkessä. Rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Hellävarainen koostumus vahvistaa ihon omien suojautumismekanismien toimintaa ja puolustuskykyä. Korjaa ja uudistaa ihoa syvältä. Sisältää E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä miellyttävän ja rentoutuneen tuntuisen. Kehitetty normaalille ja kuivalle iholle. Tekee ihosta vahvan ja hoidetun näköisen. - Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta - Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen - Vähentää ihon punoitusta ja kiristävää tunnetta - Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 81300 (81300-06800-26)

Miten

1

Levitä parranajoalueelle.

Erityisainesosat

Aloe vera

B5-provitamiini

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alumiini (alumiiniklorohydraatti, ACH)

Sisältää: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Dimethicone, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol