Protect & Care After Shave Balm

NIVEA MEN Protect & Care Moisturising After Shave Balm on partabalsami, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa parranajon jälkeen.

Normaali iho
Kuiva iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
Rauhoittava
Normaali iho
Kuiva iho

Tuotteen kohokohdat

  • Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta, jotka aiheuttavat ihon kuivumista
  • Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen
  • Vähentää punoitusta ja kireyden tunnetta iholla
  • Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen luonnollista puolustuskykyä
  • Imeytyy nopeasti, ei jätä rasvaista tunnetta

Miten

1
Levitä parranajoalueelle.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Protect & Care Moisturising After Shave Balm -partabalsami kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja lievittää ihoärsytystä hetkessä. Rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Hellävarainen koostumus vahvistaa ihon omien suojautumismekanismien toimintaa ja puolustuskykyä. Korjaa ja uudistaa ihoa syvältä. Sisältää E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä miellyttävän ja rentoutuneen tuntuisen. Kehitetty normaalille ja kuivalle iholle. Tekee ihosta vahvan ja hoidetun näköisen. - Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta - Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen - Vähentää ihon punoitusta ja kiristävää tunnetta - Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 81300 (81300-06800-25)

Paikallinen rekisterinumero 1184468

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Alcohol Denat., Glycerin, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Sorbitan Stearate, Dehydroxanthan Gum, Pantolactone, Citric Acid, Linalool, Limonene, Citronellol, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol, Parfum.

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini, Aloe Vera