LÖYDÄ NIVEA LUMINOUS630 JA HÄIVYTÄ TUMMAT LÄISKÄT IHOLTASI.

Luminous630 on 10 vuoden tutkimusten jälkeen yksi NIVEAn läpimurtolöydöistä, jonka koostumuksessa käytetyt, patentoidut ainesosat häivyttävät ja ehkäisevät tummia läiskiä. Luminous-tuotesarjassa on tehokkaita ainesosia, kuten hyaluronihappoa. Tässä edistyksellisessä hoitoseerumissa hyaluronihapon funktio on ihon kirkastaminen. Anti-age- ja anti-spot-seerumeiden sisältämä Collagen Booster täyttää syviä juonteita. Aknearpiseerumin salisyylihappo silottaa ihoa.

Löydä alta kaikki Luminous630-tuotteet

Mikä NIVEA Luminous630 on ja kuinka se toimii?

NIVEA Luminous630-tuotteet ovat ihonhoitoasiantuntijoidemme kehittelemiä tummia läiskiä turvallisesti häivyttävä ja tulevia pigmentaatioita ehkäisevä sarja. Solutasolla toimivat NIVEA Luminous-tuotteet hoitavat ongelman pääsyytä kahdella tavalla:

- Vaalentaa läiskiä alueilla, joissa on paljon melaniinia

- Säännöllisellä käytöllä se säätelee melaniinituotantoa ehkäisten uusien tummien läiskien ilmestymistä.

 

Mitä tummat läiskät ovat ja kuinka ne ilmestyvät?

Tummat läiskät, eli pigmenttiläiskät, ovat ihon värjäytymiä, jotka johtuvat liiallisesta melaniinituotannosta. Tummia läiskiä voi kehittyä ihollesi neljästä syystä:

1. Liiallinen altistuminen auringolle ilman aurinkosuojaa.
2. Hormonaalinen epätasapaino
3. Ikä
4. Akne/ihotulehdus

Aurinkoaltistus: ihollesi voi kehittyä tummia läiskiä auringon tai UV-valoa tuottavan solariumin vuoksi. Nämä läiskät tunnetaan maksaläiskinä tai aurinkopilkkuina.

Aurinkoläiskiä ilmestyy todennäköisimmin kehonosiin, jotka altistuvat auringolle eniten, kuten kasvoihin, käsiin ja käsivarsiin. 

Hormonaalinen epätasapaino: pienet värjäymät iholla ovat oireita maksaläiskistä, eli melasmasta. Se on yleisintä naisilla, erityisesti raskauden aikana. Tämä johtuu yleensä korkeista estrogeenitasoista verrattuna mataliin progesteronitasoihin, jotka edistävät ihopigmentaatiota.

Ikä: aurinkoaltistumiseen liittyvät ikäläiskät johtuvat melaniinista. Se on luontainen pigmentti, jota iho tuottaa nopeammin ultraviolettisäteilyn (UV) vuoksi. Ikäläiskät kehittyvät iholle, joka on altistunut auringolle pidempien ajanjaksojen ajan, jolloin melaniinia kertyy tai sitä syntyy suuria määriä.

Akne/ihotulehdus: tummat läiskät, jotka tunnetaan myös tulehduksenjälkeisenä hyperpigmentaationta (PIH), eivät välttämättä ole arpia. Ne ovat runsaasti melaniinia sisältäviä violetteja tai tummia läiskiä, jotka syntyvät kun aknesi on parantunut, ja läiskät voivat joskus kestää itse aknea pidempään. Luminous630 voi auttaa sinua täsmähoitamaan näitä läiskiä vaalentaen niitä ja tasapainottaen ihosi sävyä.

Tutustu Luminous630-tuotesarjamme tuotteisiin saavuttaaksesi tasapainoisemman hipiän.

 

Mitä tummille läiskille voi tehdä?

Aloita matkasi kohta kirkasta, tasaista ihoa tänään apunasi NIVEA Luminous630. NIVEA suosittelee Luminous-tuotteiden säännöllistä käyttöä aamu- ja iltaihonhoitorutiinissasi. Esimerkiksi Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Day Fluid -päivävoiteemme suojaa ihoasi koko päivän, eli sinun ei tarvitse huolehtia uusien pigmentaatioiden ilmestymisestä. 

Hoida ihoasi iltaisin Cellular Luminous630 Anti Dark-Spot Night Cream -yövoiteella. Hyaluronihappoa sisältävä tuote elvyttää ihoasi yön aikana ja tasapainottaa uutta melaniinituotantoa ehkäisten uusien tummien läiskien ilmestymistä.