1/6
Luonnollisia ainesosia
Vihreämpi valinta
Biohajoava koostumus

Fresh Blends Apricot Shower

300 ml

Lyhyt yhteenveto

NIVEA Fresh Blends Refreshing Shower Apricot -suihkugeeli tekee ihostasi ihanan pehmeän ja sileän. Tämä herkullinen ja raikastava suihkugeeli on koostumukseltaan 99% biohajoava ja sisältää 90% luonnosta peräisin olevia ainesosia, hedelmäuutetta ja kasvipohjaista maitoa.

Tuoteominaisuudet

Puhdistava

Virkistävä

Tuntuu pehmeältä iholla

Luonnollisia ainesosia

benefits_sustainability_NIVEA

Vihreämpi valinta

Biohajoava koostumus

Vegaaninen

benefits_recycled_material

Kierrätetty materiaali

Kaikki ihotyypit

Tuotteen kohokohdat

  • Virkistävä suihkugeeli
  • Tekee ihosta pehmeän ja sileän
  • Vegaani koostumus - ei sisällä eläinperäisiä ainesosia
  • 99% biohajoava koostumus
  • Pullo valmistettu 97% kierrätetystä muovista

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Fresh Blends Refreshing Shower Apricot -suihkugeeli tekee ihostasi ihanan pehmeän ja sileän. Tämä herkullinen ja raikastava suihkugeeli on koostumukseltaan 99% biohajoava ja sisältää 90% luonnosta peräisin olevia ainesosia, hedelmäuutetta ja kasvipohjaista maitoa. Sisältää muun muassa aprikoosia, mangoa ja riisimaitoa. Tämä suihkugeeli ilahduttaa paitsi ihoasi, myös planeettaamme! Suihkugeelin pullo on valmistettu 97% kierrätetystä muovista ja auttaa näin sekä sinua että meitä vähentämään ympäristövaikutuksiamme.

Tuotenumero 89714 (89714-04500-73)

Paikallinen rekisterinumero 3276138

Miten

1

Kastele iho suihkussa kauttaaltaan

2

Hiero suihkugeeli märälle iholle

3

Hiero kauttaaltaan

4

Huuhtele suihkugeeli huolellisesti iholta

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Mangifera Indica Juice, Prunus Armeniaca Juice, Oryza Sativa Extract, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Glycol Distearate, Hydrogenated Castor Oil, Hydrogenated Lecithin, Propylene Glycol, Citric Acid, Sodium Chloride, Denatonium Benzoate, Sodium Sulfate, Sodium Benzoate, Benzoic Acid, Potassium Sorbate, Geraniol, Linalool, Parfum, CI 15985