NIVEA MAGICBAR

PH-OPTIMOIDUT SAIPPUAT

AINUTLAATUISET KASVOSAIPPUAT IHON ERI TARPEISIIN

KASVOSAIPPUA, EI ALKALINEN SAIPPUA

Tavallisesti saippuoiden pH-arvo on korkeampi kuin ihon oma pH, jolloin saippuat voivat jättää ihon kuivan ja kireän tuntuiseksi. Uudet MagicBAR-kasvosaippuat eroavat tavallisesta saippuasta siinä, että ne eivät sisällä alkalista saippuaa. Näin ne puhdistavat ihon sen omalla pH-tasolla, jättäen sen pehmeän tuntuiseksi.

Katso videolta lisää.

Icon

NIVEA MagicBAR -kasvosaippuat ovat NIVEAn ensimmäinen tuotesarja, joka on saanut Ecocert Cosmos Natural -luonnonkosmetiikkasertifikaatin.

Selittääksemme sertifikaatin merkityksen, keskustelimme Maria Gabriela Gonzálezin (NIVEAn tuotekehitys) ja Pauline Raffaitin (Home & Personal Care Business Unit Manager, Ecocert) kanssa.

KÄYTTÖ

MITEN KÄYTTÄÄ KASVOJENPUHDISTUSSAIPPUAA

Katso 30 sekuntin tutoriaali siitä, miten tuotetta käytetään

MITEN KÄYTTÄÄ KASVOJENPUHDISTUSSAIPPUAA

Katso 30 sekuntin tutoriaali siitä, miten kasvojenpuhdistussaippuaamme käytetään

LÖYDÄ SUOSIKKISI

KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA

MAGICBAR-KASVOSAIPPUAT EIVÄT SISÄLLÄ ALKALISTA SAIPPUAA - MITÄ SE TARKOITTAA?

Tavallinen, alkalinen saippua on emäksinen ja siksi sillä on korkea pH-arvo, joka eroaa paljon ihon omasta pH-arvosta. Tämä tarkoittaa sitä, että se voi helposti aiheuttaa ihoärsytystä, koska se vie iholta kosteuden ja kuivattaa sitä. MagicBAR-kasvosaippuat on erityisesti kehitetty herkälle kasvojen iholle ja niillä on sama pH-arvo kuin iholla. Tämä tarkoittaa, että ne puhdistavat ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, ja jättävät sen ihanan pehmeäksi!

Kuinka ekologisia MagicBAR-kasvosaippuat ovat?

Ylpeänä kerromme, että NIVEA MagicBAR-kasvosaippuat ovat ensimmäinen NIVEA-tuotesarjamme, jolla on Ecocert Cosmos Natural -sertifikaatti, eli sarja on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sen lisäksi, tuotteet ovat täysin muovittomia, 99% luonnollista alkuperää ja vegaaneja.

Voin puhdistaa kasvoni, poistaa meikin ja kuoria ihoni näillä - onko se totta?

Ehdottomasti! Meillä on saippua jokaiseen tarkoitukseen: meikinpoistoon, ihon puhdistukseen ja ihon kuorintaan. Näin voit vaihtaa kaikki kasvojenpuhdistustuotteesi muovittomiin NIVEA MagicBAR -kasvosaippuoihin.

Ovatko MAgicBAR-kasvosaipput muovittomia?

Tavoitteenamme oli kehittää muoviton tuote, joka puhdistaa aivan yhtä tehokkaasti kuin mikä tahansa tuote. Ja me onnistuimme: pakkaus ovat täysin kierrätettävä ja koostumus on mikromuoviton, 99% luonnollista alkuperää ja 100% vegaani ilman eläinperäisiä ainesosia. 

Onko MagicBAR-tuotteilla luonnonkosmetiikan sertifikaatti?

MagicBAR-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, niillä on globaali Ecocert Cosmos Natural -sertifikaatti ja 99% tuotteiden ainesosista on luonnollista alkuperää.

LUONNOLLISTA IHONHOITOA KASVOILLESI

Esittelyssä NIVEAn ensimmäinen sertifioitu luonnonkosmetiikkatuotesarja.
Jokainen kiinteä palasaippua on 99% luonnollista alkuperää, vegaani, eikä sisällä muovia.
Kasvosaippuoiden pH on optimaalinen iholle, eli saippua ei kuivata ihoa, vaan jättää sen ihanan puhtaaksi ja pehmeän tuntuiseksi. Lue lisää, mikä tekee MagicBAR-kasvosaippuoista niin ainutlaatuiset.