Protect & Care Shaving Foam

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam -partavaahto tekee parranajosta miellyttävää suojaten ihoa ärsytykseltä ja pieniltä haavoilta.

Normaali iho
Kuiva iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Parrakas iho
Päivittäiseen käyttöön
Pehmeä parta
Aloe vera
Aloe vera
B5-provitamiini
Normaali iho
Kuiva iho

Tuotteen kohokohdat

  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta
  • Tekee parranajosta miellyttävää
  • Suojaa ihoa pieniltä haavoilta ja ihoärsytykseltä
  • Tukee ihon luonnollista vastustuskykyä

Miten

1

Ravista hyvin ennen käyttöä.

2

Kastele kasvot ja hiero geeliä iholle.

3

Se muuttuu hetkessä täyteläiseksi vaahdoksi ja voit aloittaa parranajon.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Foam -partavaahto ravitsee ihoa parranajaon aikana. Vaahto pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta. Vaahto suojaa ihoa ihoärsytykseltä ja pieniltä haavoilta. Hoitava vaahto sisältää kosteuttavia ainesosia, jotka estävät ihon muuttumisen kuivaksi ja kireäksi. Vahvistaa ja elvyttää ihoa tehokkaasti. Pitää ihon elinvoimaisena ja saa sen tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 4 til-% on palavia aineita.

Tuotenumero 81700 (81700-06821-25)

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Aqua, Isobutane, Triethanolamine, Laureth-23, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Propylene Glycol, Pantolactone, Sorbitol, Coco-Caprylate/Caprate, Hydroxypropyl Methylcellulose, PEG-7M, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Potassium Hydroxide, Butane, Propane, Silica, BHT, Piroctone Olamine, Limonene, Linalool

Vaikuttavat aineet: Aloe Vera

Erityisainesosat

Aloe vera

Aloe vera

B5-provitamiini