Sensitive Cleansing Milk

200 ml

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
Kosteuttava
Rauhoittava
Hajusteeton
Viinirypäleensiemenöljy
Dekspantenoli
Herkkä iho
  • Syväpuhdistaa ihon
  • Poistaa meikin ja jopa vedenkestävän ripsivärin
  • Kosteuttaa ihoa

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA Daily Essentials Sensitive Cleansing Milk -puhdistusemulsio syväpuhdistaa ihon ja poistaa hellästi meikin. Hoitava koostumus sisältää viinirypäleensiemenöljyä ja dekspantenolia. Kosteuttaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon luonnollisen kosteustasapainon. Auttaa vähentämään herkän ihon tunnusmerkkejä: punoitusta, kuivuutta ja kireyttä. Ei sisällä parabeeneja, väriaineita eikä hajusteita. Dermatologisesti testattu. Paljon kasvomaskia käyttävät voivat huomata ihossaan muutoksia, kuten näppyjä, kuivuutta, kutinaa tai punoitusta. Ilmiö on niin yleinen, että sille on nimikin - maskne. Tämä hellävarainen puhdistusmaito sopii erinomaisesti herkistyneen, punoittavan ja kuivan maskne-ihon päivittäiseen puhdistukseen.

Varoitus:

Aineosat ovat tarkistettavissa myyntipakkauksesta herkkyyksien varalta

Tuotenumero 82383 (82383-06800-21)

Erityisainesosat

Viinirypäleensiemenöljy

Dekspantenoli

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Parabeenit, Hajuste, Väriaineet

Sisältää: Aqua, Isopropyl Palmitate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Methylpropanediol, Cetyl Alcohol, Vitis Vinifera Seed Oil, Panthenol, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Myristic Acid, Arachidic Acid, Oleic Acid, Carbomer, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol