Sensitive Face Wash

Erityisesti herkälle iholle kehitetty NIVEA MEN Sensitive Face Wash -puhdistusgeeli puhdistaa ihon ja poistaa epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti.

Kuiva iho
Herkkä iho

Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Puhdistava
Päivittäiseen käyttöön
E-vitamiini
Kamomillauute
Kuiva iho
Herkkä iho

Tuotteen kohokohdat

  • Puhdistaa ihon hellävaraisesti kuivattamatta sitä
  • Poistaa epäpuhtaudet, lian ja ylimääräisen rasvan iholta
  • 0 % alkoholia, ei polttavaa tunnetta
  • Pehmentää partakarvat parranajoa varten
  • Iholle sopivuus on dermatologisesti tutkittu miesten herkällä iholla

Miten

1
Levitä kosteille kasvoille kevyesti hieroen ja huuhtele haalealla vedellä.
2
Käytä aamuin ja illoin sekä ennen parranajoa parantaaksesi parranajon tulosta.

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Sensitive Face Wash -puhdistusgeeli puhdistaa kasvot poistaen iholta lian ja ylimääräisen rasvan. Kevyt geelimäinen koostumus sopii herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Hellävarainen koostumus ei sisällä saippuaa, hajusteita, väriaineita tai alkoholia, jotka saattaisivat ärsyttää ihoa. Sisältää kamomillauutetta ja E-vitamiinia. Ei kuivata ihoa tai aiheuta kireyden tunnetta kasvoille. Vähentää epäpuhtauksia. Puhdistaa ja pehmentää ihokarvat ja näin parantaa parranajon tuloksia. Iho näyttää puhtaalta ja elinvoimaiselta, sekä tuntuu raikkaalta ja miellyttävältä. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä silmänympärysaluetta.

Tuotenumero 88875 (88875-06800-04)

Paikallinen rekisterinumero 1265131

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Carbomer, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Xanthan Gum, Maltodextrin, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hydroxide, Benzophenone-4, Pantolactone, Citric Acid, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Parfum

Vaikuttavat aineet: E-vitamiini

Erityisainesosat

E-vitamiini
Kamomillauute