Protect & Care Shaving Gel

200 ml

Tuoteominaisuudet

Päivittäiseen käyttöön
Parrakas iho
Aloe vera
B-provitamiini
Kaikki ihotyypit
  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta
  • Tekee parranajosta miellyttävää
  • Suojaa ihoa pieniltä haavoilta ja ihoärsytykseltä
  • Tukee ihon luonnollista vastustuskykyä

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Gel -parranajogeelin aloe-veraa sekä B5-provitamiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja suojaa sitä kuivumiselta. Partageeli pehmittää partakarvoja ja partaterä liukuu iholla vaivatta tehden parranajosta miellyttävän tuntuista ja sujuvaa. Parranajogeeli suojaa ihoa haavoilta ja kiristävältä tunteelta. Ei kuivata ihoa. Parhaan tuloksen saat käyttämällä parranajon jälkeen myös NIVEA MEN Protect & Care After Shave Balsam -balsamia. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Tuotenumero 81760 (81760-06800-14)

Miten

1

Kastele kasvot

2

Hiero geeliä kostealle iholla ja aja parta

Erityisainesosat

Aloe vera

B-provitamiini

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Sisältää: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Limonene, Linalool, Parfum, CI 42053

Vaikuttavat aineet: Pantenoli