Sensitive Shaving Gel

Erityisesti herkälle iholle suunniteltu koostumus sisältää kamomillauutetta. Varmistaa tasaisen parranajon ja antaa tehokkaan suojan ärsytykseltä.

Herkkä iho
Punoittava

Osta nyt

Lisää tämän sarjan tuotteita

Tuoteominaisuudet

Hoitava
Päivittäiseen käyttöön
Kamomillauute
E-vitamiini
Herkkä iho
Punoittava

Tuotteen kohokohdat

  • Suojaa helposti ärtyvää ja herkkää ihoa parranajon aikana
  • Hoitaa ihoa ennen parranajoa
  • 0 % alkoholia, ei polttavaa tunnetta
  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan miellyttävästi iholla aivan karvojen juuresta
  • Iholle sopivuus on dermatologisesti tutkittu miehen iholla

Miten

1
Purista pieni määrä geeliä kämmenelle
2
Hiero kosteille kasvoille ja aja parta
3
Parhaan tuloksen saat käyttämällä parranajon jälkeen NIVEA Men Sensitive After Shave Balsam - balsamia

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel -parranajogeeli on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle, punoittavalle iholle. Suojaa ihoa ärtymiseltä ja parranajon aiheuttamilta haavaumilta. Hellävarainen geeli sisältää kamomillauutetta ja vitamiineja. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee sen ärtymistä. Helpottaa parranajoa, terä liukuu tehokkaasti iholla. Tekee ihosta kimmoisan, kosteutetun ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton koostumus, neutraali tuoksu. Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Tuotenumero 81740 (81740-06800-29)

Paikallinen rekisterinumero 1228141

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alkoholi

Sisältää: Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum

Erityisainesosat

Kamomillauute
E-vitamiini