Hoitavat ja luotettavat ihonhoitotuotteet NIVEAlta

NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel

parranajo

Erityisesti herkälle iholle suunniteltu koostumus sisältää kamomillauutetta. Varmistaa tasaisen parranajon ja antaa tehokkaan suojan ärsytykseltä.

  • Herkkä iho
Koko: 200 ml

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 81740 (817400682007) Tuotenumero: Sensitive

NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel -parranajogeeli on kehitetty erityisesti herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Suojaa ihoa ärtymiseltä ja parranajon aiheuttamilta haavaumilta. Hellävarainen geeli sisältää kamomillauutetta ja vitamiineja. Rauhoittaa ihoa ja ehkäisee sen ärtymistä. Helpottaa parranajoa, terä liukuu tehokkaasti iholla. Tekee ihosta kimmoisan, rentoutuneen ja miellyttävän tuntuisen. Alkoholiton koostumus, neutraali tuoksu. Dermatologisesti testattu.

  • Suojaa helposti ärtyvää ja herkkää ihoa parranajon aikana
  • Hoitaa ihoa ennen parranajoa
  • 0 % alkoholia, ei polttavaa tunnetta
  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan miellyttävästi iholla aivan karvojen juuresta
  • Iholle sopivuus on dermatologisesti tutkittu miesten herkällä iholla
Varoitus:
Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Kamomillauute

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Ei sisällä Alkoholi (Etyylialkoholi)

Aqua, TEA-Palmitate, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Hamamelis Virginiana Bark/Leaf Extract, Maltodextrin, Tocopheryl Acetate, Caprylic/Capric Triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Linalool, Parfum

Käyttökohde

NIVEA MEN Sensitive Shaving Gel

1.
Purista nokare geeliä kämmenelle ja hiero kosteille kasvoille.