Hoitavat ja luotettavat ihonhoitotuotteet NIVEAlta

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Gel

parranajo

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Gel -parranajogeeli tekee parranajosta miellyttävää suojaten ihoa ärsytykseltä ja pieniltä naarmuilta.

Koko: 200 ml

Lisätietoja tästä tuotteesta

Tuotenumero: 81760 (817600682014) Tuotenumero: Protect & Care

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Gel -parranajogeelin aloe veraa ja B5-provitamiinia sisältävä koostumus hoitaa ihoa ja suojaa sitä kuivumiselta. Geeli pehmittää partakarvoja ja partaterä liukuu iholla vaivatta tehden parranajosta miellyttävän tuntuista. Parranajogeeli suojaa ihoa nirhaumilta, haavoilta ja kiristävältä tunteelta. Dermatologisesti testattu.

  • Pehmentää partakarvat ja terä pääsee liukumaan iholla aivan karvojen juuresta
  • Tekee parranajosta miellyttävää
  • Suojaa ihoa pieniltä haavoilta ja ihoärsytykseltä
  • Tukee ihon luonnollista vastustuskykyä
Varoitus:
Varoitus: Painesäiliö: Voi revetä kuumennettaessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytysläteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä. Suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50°C lämpötiloille. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. 3,5 til-% on palavia aineita.

Aloe vera

B-provitamiini

Ainesosaluettelo

Ainesosat – huomautus:

Ainesosat – huomautusteksti

Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl Methylcellulose, Laureth-2, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone Olamine, BHT, Limonene, Linalool, Parfum, CI 42053

Käyttökohde

NIVEA MEN Protect & Care Protecting Shaving Gel

1.
Kastele kasvot ja hiero geeliä kostealle iholle.