NIVEA MEN Protect & Care Moisturising After Shave Balm

100.00 ml
Osta nyt

Tuoteominaisuudet

Kosteuttava
Rauhoittava
  • Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasitteilta, jotka aiheuttavat ihon kuivumista
  • Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen
  • Vähentää punoitusta ja kireyden tunnetta iholla
  • Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa sen luonnollista puolustuskykyä
  • Imeytyy nopeasti, ei jätä rasvaista tunnetta

Lue lisää tästä tuotteesta

NIVEA MEN Protect & Care Moisturising After Shave Balm -partabalsami kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti ja lievittää ihoärsytystä hetkessä. Rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen. Hellävarainen koostumus vahvistaa ihon omien suojautumismekanismien toimintaa ja puolustuskykyä. Korjaa ja uudistaa ihoa syvältä. Sisältää E-vitamiinia ja B5-provitamiinia, jotka ravitsevat ihoa ja tekevät siitä miellyttävän ja rentoutuneen tuntuisen. Kehitetty normaalille ja kuivalle iholle. Tekee ihosta vahvan ja hoidetun näköisen. - Hoitaa ihoa ja suojaa sitä ulkoisilta rasituksilta - Rauhoittaa ja uudistaa ihoa välittömästi parranajon jälkeen - Vähentää ihon punoitusta ja kiristävää tunnetta - Kosteuttaa ihoa ja vahvistaa ihon omaa puolustuskykyä Dermatologisesti testattu.

Varoitus:

Vältä tuotteen joutumista silmiin

Tuotenumero 81300 (813000680014)

Miten

1

Levitä runsaasti parranajoalueelle.

Erityisainesosat

Aloe vera

B5-provitamiini

Ainesosaluettelo

Huomio
Listatut ainesosat vastaavat nykyistä tuotantoa. Koska säännöllisesti muutamme koostumuksiamme sisällyttääksemme niihin uusia tieteellisten tutkimusten tuloksia, pakkaukseen painettu ainesosaluettelo on aina päivitetyin versio.

Ei sisällä Alumiini, Parabeenit

Sisältää: Aqua, Alcohol Denat. (14.00% ), Glycerin, Distarch Phosphate, Ethylhexyl Cocoate, Parfum, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Panthenol, Dimethicone, Triceteareth-4 Phosphate, Carbomer, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Citronellol, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Geraniol