ANTI-AGE-TUOTTEET

Ikääntyminen on luonnollinen osa elämää ja se koskettaa kaikkia. Se voi vaikuttaa koko kehoon harmaista hiuksista lihaskipuihin, mutta kenties kaikista näkyvin merkki ovat rypyt. Vaikka ryppyjen ilmaantumista osaa iän myötä odottaa, on olemassa useita tuotteita, jotka voivat vähentää niiden näkyvyyttä. Tutustu laajaan valikoimaamme Q10,- Luminous360- ja Cellular-tuotteita löytääksesi parhaat anti-age-kasvojenhoitotuotteet itsellesi.

Milloin tarvitsen anti-age-tuotteita?

Anti-age-tuotteet auttavat ihmisiä vähentämään ikääntymisen merkkejä kun ikää karttuu. Osalle ihmisistä näitä merkkejä saattaa ilmaantua muita aiemmin, eikä se haittaa! Olemme koonneet joukon ikääntymisen merkkejä, joita voit tarkkailla ymmärtääksesi, milloin voisi olla sopiva hetki ostaa anti-age-tuotteita.

1) Rypyt

Rypyt aiheutuvat ajan saaatossa tapahtuvasta elastiinin ja kollageenin hajoamisesta ihossasi. Kyseinen hajoaminen tarkoittaa, että ihosta tulee vähemmän joustava ja eikä se kykene palaamaan takaisin muotoonsa, mikä johtaa ryppyjen ilmestymiseen. Rypyt ovat luonnollinen osa elämää ja ne pitäisi hyväksyä. Ryppyjen ilmestymiseen voi kuitenkin vaikuttaa etukäteen ja niitä voi jopa jossain määrin estää. Sen vuoksi ryppyvoide on yksi parhaista tuotteista, joita voit lisätä anti-age-ihonhoitorutiiniisi.

2) Kuiva iho

Ajan kuluessa ihosta tulee tehottomampi. Sen tuloksena ihon kyky säilyttää kosteutta ja pysyä kosteutettuna laskee. Tämä on asia, jota nuorena pitää itsestäänselvyytenä. Mitä enemmän ikää kuitenkin tulee, sitä vaikeampaa on välttää kuivaa ihoa. Parhaat anti-age-tuotteet tarjoavat runsaasti pitkäkestoista kosteutta suojaksi kuivaa ihoa vastaan. Jos olet huomannut ihosi kuivuvan voi se olla merkki siitä, että on aika ostaa anti-age-tuotteita.

3) Elottomuus

Kuten edellä mainittiin ikääntyessä ihostasi tulee tehottomampi. Tämä tarkoittaa sitä, että ihosolujen korjaantuminen ja ihon uusiutuminen on hitaampaa, mikä voi saada ihon näyttämään elottomalta ja harmaalta. Nuorempana ihosolusi uusiutuvat kolmen viikon välein, mikä auttaa ihoa pysymään energisen näköisenä. Paras anti-age-ihonhoitorutiini sisältää tuotteita, jotka auttavat palauttamaan kirkkaan hehkun ihoosi.

4) Epätasainen ihonsävy

Ikääntyessään iho ohenee. Tällöin verisuonet ja hyperpigmentaatiot ovat näkyvämpiä antaen vaikutelman epätasaisesta ihonsävystä. Ikäläiskät voivat myös saada aikaan epätasaisen ihonsävyn. Ne ovat pieniä ruskeita läiskiä, joita voi ilmestyä minne tahansa iholla. Vaikka ne ovat harmittomia, niitä aiheuttaa liiallinen altistuminen auringolle ja läiskät voivat saada ihosi vaikuttamaan ikäistään vanhemmalta! Anti-age-tuotteet ovat tehokas tapa parantaa epätasaista ihonsävyä.

 

Mikä on minulle paras ryppyvoide?

Saatavilla on laaja valikoima tuotteita, joten parhaan anti-age-voiteen tai ryppyvoiteen löytäminen voi olla haastavaa. Auttaaksemme sinut alkuun olemme tehneet yhteenvedon kolmesta asiasta, joita seurata anti-age-rutiinia kootessasi:

1. Tunne ihotyyppisi: 

Kun valittavana on niin suuri valikoima tuotteita ja ainesosia, on tärkeää tietää, mitkä ovat tehokkaimpia kullekin ihotyypille. Koska ihotyyppejä on kuusi ja kullekin on omat räätälöidyt tuotteensa, on parasta määritellä oma iholaatusi ennen anti-age-ihonhoitotuotteisiin sijoittamista.

2. Tarkista ainesosaluettelosta tietyt ainesosat: 

Kun olet määritellyt ihotyyppisi, käy läpi jokaisen tuotteen ainesosaluettelo hyödyllisten ja vältettävien aineiden osalta. Jos iho on esimerkiksi rasvoittuva tulee valita tuotteita, jotka eivät ole öljy- tai alkoholipohjaisia. Herkkä iho taas ei ehkä pidä tietyistä kuorivista ainesosista. Pidä silmät auki myös täytelöittävien kollageeni-ainesosien, kuten antioksidanttien, C-vitamiinin, peptidien ja muiden varalta.

3. Huomioi mahdolliset herkkyydet:

Vaikka ihotyyppisi ei olisikaan herkkä, saattaa iho silti reagoida negatiivisesti tiettyihin ainesosiin. Erityisesti retinoli voi herkistää ihoa auringonvalolle. Jos retinoli aiheuttaa ongelmia voit valita toisen aktiivisen ainesosan, kuten bakuchiolin, jonka uskotaan tarjoavan samoja hyötyjä herkistämättä ihoa auringolle. Jos ihosi reagoi yhä huonosti ihonhoitotuotteiden ainesosille, ole yhteydessä lääkäriin.

 

Ryppyvoide kasvoille & ryppyvoide silmille

Ryppyvoiteista kasvoille ja ryppyvoiteista silmille on tulossa yhä suositumpia osia ihonhoitoa. Vaikka ikääntymisprosessia ei voida kokonaan pysäyttää, ryppyvoide kasvoille ja ryppyvoide silmille voi vähentää ryppyjen ilmestymistä, parantaa ihon kiinteyttä ja tehostaa kokonaisvaltaista hehkua ihon vanhetessa ja menettäessä kimmoisuuttaan.

 

Milloin ja miten käyttää ryppyvoidetta kasvoille & ryppyvoidetta silmille

Teho riippuu valitun tuotteen soveltuvuudesta ihotyypillesi, joten muista tarkistaa millaiset ainesosat sopivat ihollesi parhaiten. Teho riippuu myös siitä, miten hoitoa käytetään. Suosittelemme levittämään runsaan määrän voidetta halutulle alueelle varmistaen, että se hierotaan ihoon kunnolla täyden tehon saamiseksi. Mitä tulee ajankohtaan, suosittelemme levittämään ryppyvoiteen kasvoille ja ryppyvoiteen silmille heti pesun jälkeen; kerran aamulla ja uudelleen ennen nukkumaanmenoa. Varmista, että voide on kokonaan imeytynyt ennen muiden tuotteiden levittämistä.

 

Ryppyvoiteen kasvoille ja ryppyvoiteen silmille ero:

Ryppyvoide kasvoille on suunnattu holistisesti kasvoryppyihisi, ryppyvoide silmille on suunniteltu erityisesti ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle. Silmänympärysvoiteissa on usein pienempi konsentraatio ainesosia kuin kasvovoiteissa ja niistä puuttuu mahdollista ärsytystä ja kuivumista aiheuttavat ainesosat.

 

Paras anti age voide ikäryhmällesi:

Ryppyjä alkaa muodostumaan noin 25 vuoden tienoilla ilmeryppyjen ilmestyessä silmien ja otsan alueelle. Tämän ikäisillä ryppyvoiteet pikemminkin kosteuttavat kuin tehostavat kollageenitasoja. Noin 10-20 vuotta myöhemmin nämä rypyt syvenevät ja vaativat voiteita, joissa on ylempänä mainittuja aktiivisempia ainesosia. Parhaat anti-age-voiteet 50-vuotiaille ja vanhemmille ovat sellaisia, jotka sisältävät voimakkaita ainesosia, kuten retinolia tai bakuchiolia. Voiteet eivät ainoastaan kosteuta vaan myös täytelöittävät ihoa.

 

Hyvä voide syville rypyille

Ruiskutettavien ja kollageenia stimuloivien hoitojen lisäksi saatavilla on laaja valikoima voiteita syvien ryppyjen hoitoon. Tavallisesti tällaiset tuotteet sisältävät paikallisia antioksidantteja, kuten C-vitamiinia UV-vaurioilta ja saasteilta suojaamiseksi. Niiden lisäksi voiteet voivat sisältää paikallisia retinoideja, jotka silottavat ryppyjä ja estävät uusien muodostumista. Alfahydroksihappoa sisältävät tuotteet voivat myös auttaa edistämään uuden ihon kasvua. Mutta kuten kaikkien reseptivapaiden hoitojen kohdalla, teho on rajallista verrattuna reseptillä saataviin hoitoihin. Jos tällaiset tuotteet eivät tarjoa haluttua tulosta, varaa aika lääkärille tai ihotautilääkärille.