Suodatin
Lajittele
Lajittele
Mikä on Q10? NIVEA Q10 -tuotevalikoima hyödyntää voimakasta antioksidanttia, Q10-koentsyymiä. Se auttaa lisäämään ihosi elinvoimaa ja lataa sen täyteen energiaa. Koko NIVEA Q10 -tuotevalikoima on suunniteltu erityisesti suojaamaan ihoa vaurioitumiselta ja hidastamaan ikääntymisprosessia.
 
NIVEA Q10 ja erityinen Q10-koentsyymi
 
Q10-koentsyymi on elintärkeää terveelle iholle. Sitä löytyy kaikista ihmisten soluista, ja sen avulla iho suoriutuu helpommin luonnollisista toiminnoistaan, kuten uusiutumisesta ja korjausprosesseista. NIVEA Q10 -tuotteissa käytetään tätä tehokasta antioksidanttia vähentämään stressiä ja vaurioita – se tekee ihosta vähemmän alttiin rypyille ja juonteille. Ikääntyessämme Q10-tasomme laskevat. NIVEA Q10 -tuotteiden sisällyttäminen ihonhoitorutiiniin voi kasvattaa ihon Q10-tasoa huomattavasti, saaden ihon näyttämään nuoremmalta.


NIVEA Q10PlusC -tuotteissa yhdistyvät tehokkaat ainesosat

NIVEA tehostaa ihosi hyvinvointia yhdistämällä C-vitamiinin, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan, ja Q10-koentsyymin, joka estää ja vähentää ryppyjä pitäen ihon nuorekkaan näköisenä. Q10plusC-tuotesarjan päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide vähentävät ikääntymisen merkkejä sekä elävöittävät ja heleyttävät ihoa.